313162 vidaXL Τραπέζι Κήπου Οβάλ 160 x 85 x 74 εκ. από Μασίφ Ξύλο Ακακίας Καφέ, 1 Τεμάχιο

184.99

Σύντομη Περιγραφή:
Αυτό το τραπέζι εξωτερικού χώρου από ξύλο ακακίας αποπνέει μια ειδυλλιακή γοητεία και θα αποτελέσει μια εξαιρετική επιλογή για φαγητό στον καθαρό αέρα του κήπου, της βεράντας ή της αυλής σας. Η ξύλινη τραπεζαρία κήπου κατασκευάζεται από σκληρό ξύλο ακακίας, το οποίο χαρακτηρίζεται από...
313162
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αυτό το τραπέζι εξωτερικού χώρου από ξύλο ακακίας αποπνέει μια ειδυλλιακή γοητεία και θα αποτελέσει μια εξαιρετική επιλογή για φαγητό στον καθαρό αέρα του κήπου, της βεράντας ή της αυλής σας.

Η ξύλινη τραπεζαρία κήπου κατασκευάζεται από σκληρό ξύλο ακακίας, το οποίο χαρακτηρίζεται από εξαιρετική αντίσταση στο νερό και ανθεκτικότητα. Ως εκ τούτου, είναι ιδανική για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Επίσης, ο ισχυρός ατσάλινος σκελετός ενισχύει τη σταθερότητα και τη στιβαρότητα του τραπεζιού. Εκτός αυτού, το τραπέζι μπορεί να αναδιπλωθεί, εξοικονομώντας χρόνο όταν δε χρησιμοποιείται.

Σημείωση: Προκειμένου να παραταθεί η διάρκεια ζωής των επίπλων εξωτερικού χώρου, σας συνιστούμε να τα καθαρίζετε τακτικά και να μην τα αφήνετε σε εξωτερικούς χώρους ασκόπως χωρίς προστασία.

Καθαρισμός: Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο διάλυμα σαπουνιού

Αποθήκευση: Εάν είναι δυνατόν, αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος σε εσωτερικούς χώρους. Εάν το προϊόν είναι αποθηκευμένο σε εξωτερικούς χώρους, προστατέψτε το με αδιάβροχο κάλυμμα. Σκουπίστε και στεγνώστε το περισσευούμενο νερό ή χιόνι από επίπεδες επιφάνειες έπειτα από βροχή ή χιονόπτωση. Επιτρέψτε επαρκή κυκλοφορία αέρα για την αποφυγή των ζημιών που σχετίζονται με την υγρασία.

  • Υλικό: Μασίφ ξύλο ακακίας, ατσάλι
  • Διαστάσεις: 160 x 85 x 74 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Αναδιπλούμενος σχεδιασμός
MPN:
8720286151877
Διαστάσεις:
160 x 85 x 74 cm
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
Καφέ