Η Εταιρεία

Η εταιρεία bedandmore.gr τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά στον χώρο του επίπλου. Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας Γούναρη 135 Γλυφάδα 165 61, καθημερινά 09.00π.μ.-20.30μ.μ. και Σάββατο 09.00π.μ.-15.00μ.μ.

Στην έκθεση μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ποιοτικών και λειτουργικών επίπλων, ελληνικών κατασκευαστών καθώς και εισαγόμενα προϊόντα. Θα διαπιστώσετε ότι όλα τα έπιπλα μας είναι μοναδικής αισθητικής, κατασκευασμένα με υλικά υψηλών προδιαγραφών στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Η συνεργασία μας με έλληνες κατασκευαστές επίπλων μας επιτρέπει να παρέχουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα επιλογής χρωμάτων και υφασμάτων για τους καναπέδες τους καθώς και αποχρώσεις ξύλου για τα έπιπλά τους. Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγούς ή εισαγωγείς επίπλων στην Ελλάδα, ώστε να ικανοποιούμε κάθε σας επιθυμία.

Προσφέροντας πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές, δίνοντας τη δυνατότητα ακόμα και σε πιο απομακρυσμένες περιοχές να κάνουν τις αγορές που επιθυμούν. Επισκεφθείτε το κατάστημά μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα μας . Η ομάδα των εξαίρετων συνεργατών μας , με την τεχνογνωσία και την πολύτιμη εμπειρία τους, θα σας συμβουλέψει για την καλύτερη επιλογή για το χώρο σας, με προσοχή και φροντίδα ώστε να κάνετε την ιδανική για εσάς επιλογή για τον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο.

GEGA FL. VIOLANDA  ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ. ΓΟΥΝΑΡΗ 135, ΓΛΥΦΑΔΑ, 211 1826164.  ΑΦΜ: 122641040 ΔΟΥ: ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Γ.Ε.ΜΗ.: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: 190401. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 04/10/2019

Αρ.ΓΕΜΗ: 152383303000

Παρακαλούμε ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας για τις ακριβείς διευκρινήσεις για το προϊόν που ενδιαφέρεστε. Να βρούμε μαζί όλα εκείνα που πραγματικά σας ταιριάζουν. Έχοντας την δυνατότητα να αγοράσετε προϊόντα στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Σε περίπτωση λάθους στην ιστοσελίδα μας η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη.

Καλές αγορές!