807179 vidaXL Ράφι Κύβος Τοίχου Μαύρο 90 x 15 x 119 εκ. από Μοριοσανίδα Μαύρο, 1 Τεμάχιο

72.99

Σύντομη Περιγραφή:
Μήπως ο χώρος σας είναι περιορισμένος; Αξιοποιήστε στο έπακρο τον εσωτερικό σας χώρο και προσθέστε μια κομψή πινελιά στον τοίχο σας με αυτήν τη ραφιέρα τοίχου με κύβους! Η ραφιέρα τοίχου με κύβους είναι στιβαρή και σταθερή. Η επιτοίχια ραφιέρα διαθέτει ανοιχτά τμήματα και αποτελεί το ιδανικό...
807179
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Μήπως ο χώρος σας είναι περιορισμένος; Αξιοποιήστε στο έπακρο τον εσωτερικό σας χώρο και προσθέστε μια κομψή πινελιά στον τοίχο σας με αυτήν τη ραφιέρα τοίχου με κύβους!

Η ραφιέρα τοίχου με κύβους είναι στιβαρή και σταθερή. Η επιτοίχια ραφιέρα διαθέτει ανοιχτά τμήματα και αποτελεί το ιδανικό μέρος για τοποθέτηση αντικειμένων όπως βραβεία, βιβλία, συλλεκτικά αντικείμενα, διακοσμητικά κλπ. Επιπλέον, καθαρίζεται εύκολα με ένα νωπό πανί.

  • Χρώμα: Μαύρο
  • Υλικό: Μοριοσανίδα
  • Διαστάσεις: 90 x 15 x 119 εκ. (Π x Β x Υ)
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Ναι
  • Παρακαλούμε σημειώστε: Οι βίδες και τα ούπα για το εσωτερικό του τοίχου δεν περιλαμβάνονται. Αναζητήστε και χρησιμοποιήστε βίδες και ούπα κατάλληλα για τους τοίχους σας. Εάν δεν είστε σίγουροι, ζητήστε επαγγελματική συμβουλή. Διαβάστε και ακολουθήστε προσεκτικά κάθε βήμα των οδηγιών.
MPN:
8720286595978
Διαστάσεις:
N/A
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
ΜΑΥΡΟ

Οι πελάτες μας αγόρασαν και αυτά