806113 vidaXL Ντουλάπι Αποθήκευσης Μαύρο 104 x 35 x 70 εκ. από Μοριοσανίδα Μαύρο, 1 Τεμάχιο

128.99
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 141.56

Σύντομη Περιγραφή:
Αυτό το αποθηκευτικό έπιπλο θα προσθέσει μια βιομηχανική πινελιά στο καθιστικό σας. Αυτό το έπιπλο αποθήκευσης είναι στιβαρό, ανθεκτικό και κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση. Τα μεταλλικά πόδια προσφέρουν επιπρόσθετη σταθερότητα. Διαθέτει 2 συρτάρια και 2 πόρτες, παρέχοντας άφθονο αποθηκευτικό...
806113
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αυτό το αποθηκευτικό έπιπλο θα προσθέσει μια βιομηχανική πινελιά στο καθιστικό σας.

Αυτό το έπιπλο αποθήκευσης είναι στιβαρό, ανθεκτικό και κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση. Τα μεταλλικά πόδια προσφέρουν επιπρόσθετη σταθερότητα. Διαθέτει 2 συρτάρια και 2 πόρτες, παρέχοντας άφθονο αποθηκευτικό χώρο για τα αντικείμενά σας. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε διακοσμητικά αντικείμενα και κορνίζες φωτογραφιών στην ανθεκτική επιφάνεια του. Επιπλέον, το ντουλάπι αποθήκευσης καθαρίζεται εύκολα με ένα νωπό πανί.

  • Χρώμα: Μαύρο
  • Υλικό: Μοριοσανίδα, μέταλλο
  • Διαστάσεις: 104 x 35 x 70 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Ναι
  • Παρακαλούμε σημειώστε: Οι βίδες και τα ούπα για το εσωτερικό του τοίχου δεν περιλαμβάνονται. Αναζητήστε και χρησιμοποιήστε βίδες και ούπα κατάλληλα για τους τοίχους σας. Εάν δεν είστε σίγουροι, ζητήστε επαγγελματική συμβουλή. Διαβάστε και ακολουθήστε προσεκτικά κάθε βήμα των οδηγιών.
MPN:
8720286359228
Διαστάσεις:
N/A
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
ΜΑΥΡΟ