320941 vidaXL Βιβλιοθήκη 80 x 30 x 180 εκ. από Μασίφ Ανακυκλωμένο Ξύλο Καφέ, 1 Τεμάχιο

282.99

Σύντομη Περιγραφή:
Προσθέστε μια πινελιά βιομηχανικού στιλ στο σπίτι ή το γραφείο σας, με αυτήν την ξύλινη βιβλιοθήκη. Αποτελεί μία ιδανική λύση για την αποθήκευση και την προβολή της συλλογής σας από βιβλία, περιοδικά, έγγραφα ή διακοσμητικά όπως κορνίζες και συλλεκτικά είδη. Η ραφιέρα διαθέτει στιβαρό...
320941
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Προσθέστε μια πινελιά βιομηχανικού στιλ στο σπίτι ή το γραφείο σας, με αυτήν την ξύλινη βιβλιοθήκη. Αποτελεί μία ιδανική λύση για την αποθήκευση και την προβολή της συλλογής σας από βιβλία, περιοδικά, έγγραφα ή διακοσμητικά όπως κορνίζες και συλλεκτικά είδη.

Η ραφιέρα διαθέτει στιβαρό σκελετό από σίδηρο με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας, ο οποίος τής χαρίζει την industrial πινελιά. Τα ράφια είναι κατασκευασμένα από μασίφ ανακυκλωμένο ξύλο, το οποίο είναι σταθερό, ανθεκτικό και όμορφο, ενώ η δεξιοτεχνία κατασκευής ενισχύει το εντυπωσιακό ρετρό στιλ της. Το ανακυκλωμένο ξύλο διαθέτει τα χαρακτηριστικά διαφορετικών ξύλων όπως το ξύλο teak, το ξύλο μάνγκο, το ξύλο ακακίας κλπ., ενώ έχει υποστεί «γήρανση» και είναι ήδη παλαιωμένο και ξηραμένο, ώστε να μη συρρικνώνεται και να μη λυγίζει. Οι διαδικασίες του γυαλίσματος, του βαψίματος και του λουστραρίσματος είναι περίτεχνα ολοκληρωμένες.

Σημαντική σημείωση: Τα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν από προϊόν σε προϊόν, καθιστώντας την κάθε μία από τις βιβλιοθήκες μας μοναδική. Η επιλογή γίνεται τυχαία.

  • Υλικό: Μασίφ ανακυκλωμένο ξύλο με φινίρισμα σε ανάμεικτο χρώμα, σίδηρος με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας
  • Διαστάσεις: 80 x 30 x 180 εκ. (Π x Β x Υ)
  • Με άπλετο αποθηκευτικό χώρο
  • Ράφι με ζιγκ ζαγκ σχέδιο
  • Με γυάλισμα, βαφή και λούστρο
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Ναι
  • ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:Για να αποφευχθεί ενδεχόμενη ανατροπή, αυτό το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται με το παρεχόμενο αξεσουάρ τοποθέτησης τοίχου
  • Legal Documents:

    Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αποτροπή ενδεχόμενης ανατροπής των επίπλων σας μπορείτε να βρείτε εδώ

MPN:
8720286083123
Διαστάσεις:
N/A
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
Καφέ