289625 vidaXL Βιβλιοθήκη 60x30x160 εκ. Μασίφ Ξύλο Ακακίας/Φινίρισμα Sheesham Καφέ, 1 Τεμάχιο

317.99

Σύντομη Περιγραφή:
Η βιβλιοθήκη μας από μασίφ ξύλο ακακίας με φινίρισμα sheesham είναι ιδανική για να διατηρείτε τα πράγματά σας οργανωμένα. Η επιδαπέδια ραφιέρα κατασκευάζεται από μασίφ ξύλο ακακίας με φινίρισμα sheesham, ώστε να είναι στιβαρή και σταθερή. Το ξύλο ακακίας είναι ένα σκληρό ξύλο με όμορφα νερά...
289625
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Η βιβλιοθήκη μας από μασίφ ξύλο ακακίας με φινίρισμα sheesham είναι ιδανική για να διατηρείτε τα πράγματά σας οργανωμένα.

Η επιδαπέδια ραφιέρα κατασκευάζεται από μασίφ ξύλο ακακίας με φινίρισμα sheesham, ώστε να είναι στιβαρή και σταθερή. Το ξύλο ακακίας είναι ένα σκληρό ξύλο με όμορφα νερά που θα διατηρηθεί για πολλά χρόνια. Παρόμοια με το ξύλο ακακίας, η ινδική τριανταφυλλιά (sheesham), γνωστή ως rosewood ή παλίσανδρος, είναι επίσης γνωστή για τα έντονα νερά της. Οι διαδικασίες του γυαλίσματος, του βαψίματος και του λουστραρίσματος είναι περίτεχνα ολοκληρωμένες. Τα 4 μεγάλα ράφια παρέχουν άπλετο χώρο για να διατηρείτε τα αντικείμενά σας οργανωμένα και σε κοντινή απόσταση.

Σημαντική σημείωση: Τα χρώματα και τα νερά ενδέχεται να διαφέρουν από προϊόν σε προϊόν, καθιστώντας την κάθε ξύλινη βιβλιοθήκη μοναδική και ελαφρώς διαφορετική από την επόμενη. Η επιλογή γίνεται τυχαία.

  • Υλικό: Μασίφ ξύλο ακακίας με φινίρισμα ινδικής τριανταφυλλιάς (sheesham)
  • Διαστάσεις: 60 x 30 x 160 εκ. (Π x Β x Υ)
  • Φινίρισμα: Γυάλισμα, βαφή και λούστρο
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Ναι
  • Προειδοποίηση: Για να αποφευχθεί ενδεχόμενη ανατροπή, αυτό το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται με το παρεχόμενο αξεσουάρ τοποθέτησης τοίχου
  • Legal Documents:

    Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αποτροπή ενδεχόμενης ανατροπής των επίπλων σας μπορείτε να βρείτε εδώ

MPN:
8719883998954
Διαστάσεις:
60 x 30 x 160 cm
Κατασκευαστής:
vidaXL