282657 vidaXL Μπουφές Λευκός 80 x 40 x 83 εκ. από Ξύλο Πεύκου Σειρά Panama Λευκό, 1 Τεμάχιο

164.99
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 176.21

Σύντομη Περιγραφή:
Με ρουστίκ και μοντέρνο σχεδιασμό, αυτός ο συμπαγής ξύλινος μπουφές θα αποτελέσει μια διακοσμητική αλλά και πρακτική προσθήκη στη διακόσμησή σας. Σχεδιασμένος με 4 συρτάρια, ο μπουφές κρατά τα περιοδικά, τα βιβλία, τα DVD και τις συσκευές πολυμέσων σας καλά οργανωμένα και σε κοντινή...
282657
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Με ρουστίκ και μοντέρνο σχεδιασμό, αυτός ο συμπαγής ξύλινος μπουφές θα αποτελέσει μια διακοσμητική αλλά και πρακτική προσθήκη στη διακόσμησή σας.

Σχεδιασμένος με 4 συρτάρια, ο μπουφές κρατά τα περιοδικά, τα βιβλία, τα DVD και τις συσκευές πολυμέσων σας καλά οργανωμένα και σε κοντινή απόσταση. Η στιβαρή επιφάνεια είναι ιδανική για να τοποθετείτε διάφορα διακοσμητικά όπως βάζα ή γλαστράκια. Το ντουλάπι είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο πεύκου. Οι διαδικασίες του γυαλίσματος, του βαψίματος και του λουστραρίσματος είναι περίτεχνα ολοκληρωμένες. Η δεξιοτεχνία και τα όμορφα νερά του ξύλου προσδίδουν σε κάθε έπιπλο μοναδικότητα και καθιστά το καθένα ελαφρώς διαφορετικό από το επόμενο.

Σημαντική σημείωση: Τα χρώματα και τα νερά διαφέρουν από προϊόν σε προϊόν, καθιστώντας το κάθε κομμάτι μοναδικό, ενώ η επιλογή γίνεται τυχαία.

  • Χρώμα: Λευκό και φυσικό χρώμα ξύλου
  • Υλικό: Μασίφ ξύλο πεύκου
  • Διαστάσεις: 80 x 40 x 83 εκ. (Π x Β x Y)
  • Με 2 μικρά συρτάρια και 2 μεγάλα συρτάρια
  • Με γυάλισμα, βαφή και λούστρο
  • ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να αποφευχθεί ενδεχόμενη ανατροπή, αυτό το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται με το παρεχόμενο αξεσουάρ τοποθέτησης τοίχου
  • Legal Documents:

    Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αποτροπή ενδεχόμενης ανατροπής των επίπλων σας μπορείτε να βρείτε εδώ

MPN:
8719883682266
Διαστάσεις:
N/A
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
ΛΕΥΚΟ