3056368 vidaXL Καρέκλες Τραπεζαρίας 4 τεμ. από Μασίφ Ανακυκλωμένο Ξύλο Πολύχρωμο, 1 Τεμάχιο

455.99

Σύντομη Περιγραφή:
Αυτό το σετ από αντικέ ξύλινες καρέκλες θα αποτελέσει μία μοναδική προσθήκη στην τραπεζαρία σας. Ο σιδερένιος σκελετός τους, καθιστά τις καρέκλες σταθερές και ανθεκτικές. Αυτές οι καρέκλες κατασκευάζονται από μασίφ ανακυκλωμένο ξύλο, το οποίο σημαίνει ότι κάθε έπιπλο είναι μοναδικό και...
3056368
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αυτό το σετ από αντικέ ξύλινες καρέκλες θα αποτελέσει μία μοναδική προσθήκη στην τραπεζαρία σας. Ο σιδερένιος σκελετός τους, καθιστά τις καρέκλες σταθερές και ανθεκτικές.

Αυτές οι καρέκλες κατασκευάζονται από μασίφ ανακυκλωμένο ξύλο, το οποίο σημαίνει ότι κάθε έπιπλο είναι μοναδικό και ελαφρώς διαφορετικό από το επόμενο. Τα έπιπλα που είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο ξύλο διαθέτουν χαρακτηριστικά από διαφορετικά ξύλα όπως teak, μάνγκο και ακακία. Το ανακυκλωμένο ξύλο είναι στιβαρό, σταθερό, ανθεκτικό και όμορφο. Τα σημάδια του χρόνου και τα νερά χαρίζουν στο έπιπλο τη δική του ιστορία και μια μοναδική εμφάνιση. Αυτό το σετ καρεκλών είναι αμιγώς χειροποίητο και οι όλες οι διαδικασίες της κατασκευής είναι ολοκληρωμένες με εξαιρετική φροντίδα. Το πολύχρωμο φινίρισμα βαφής ενισχύει το εντυπωσιακό ρετρό στιλ τους.

Σημαντική σημείωση: Τα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν από προϊόν σε προϊόν, καθιστώντας την κάθε μία από τις καρέκλες τραπεζαρίας μας μοναδική. Η επιλογή γίνεται τυχαία.

  • Χρώμα: Διάφορα χρώματα
  • Υλικό: Μασίφ ανακυκλωμένο ξύλο, σίδερο με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας
  • Διαστάσεις: 42 x 37 x 82 εκ. (Π x Β x Υ)
  • Φάρδος πλάτης: 38 εκ.
  • Ύψος καθίσματος από το έδαφος: 43 εκ.
  • Στην παράδοση περιλαμβάνονται:
  • 4 x Καρέκλες τραπεζαρίας
MPN:
8720286066362
Διαστάσεις:
N/A
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
Πολύχρωμο