43253 vidaXL Τραπεζάκι Σαλονιού 90 x 50 x 45 εκ. από Ξύλο Teak Καφέ, 1 Τεμάχιο

124.99

Σύντομη Περιγραφή:
Αυτό το τραπεζάκι σαλονιού θα αποτελέσει μια ξεχωριστή προσθήκη στον διάκοσμό σας. Κατασκευασμένο από εξαιρετικά ανθεκτικό σκληρό ξύλο teak, αυτό το έπιπλο από ωριμασμένο ξύλο teak, έχει αποξηρανθεί και κατόπιν λειανθεί προσεκτικά ώστε να αποκτήσει μια λεία εμφάνιση. Το ξύλο teak είναι...
43253
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αυτό το τραπεζάκι σαλονιού θα αποτελέσει μια ξεχωριστή προσθήκη στον διάκοσμό σας.

Κατασκευασμένο από εξαιρετικά ανθεκτικό σκληρό ξύλο teak, αυτό το έπιπλο από ωριμασμένο ξύλο teak, έχει αποξηρανθεί και κατόπιν λειανθεί προσεκτικά ώστε να αποκτήσει μια λεία εμφάνιση. Το ξύλο teak είναι δημοφιλές για την εξαιρετική στιβαρότητά του και την ανθεκτικότητά του στα καιρικά φαινόμενα, καθιστώντας το καταλληλότερο για την κατασκευή επίπλων κήπου συγκριτικά με άλλα είδη ξύλου. Το ξύλο teak είναι η ιδανική επιλογή αν θέλετε να αποκτήσετε έπιπλα κήπου με μακρά διάρκεια ζωής.

Σε αυτό το τραπεζάκι καφέ έχει εφαρμοστεί πανέμορφο φινίρισμα που προσδίδει στο ξύλο μια ζεστή απόχρωση. Διαθέτει εκλεπτυσμένη εμφάνιση που μπορεί εύκολα να εναρμονιστεί με το ντεκόρ κάθε κήπου ή βεράντας. Θα προσδώσει μια ρουστίκ πινελιά στον διάκοσμό σας. Η συναρμολόγηση είναι εύκολη.

  • Χρώμα: Καφέ
  • Υλικό: Προσεκτικά λειασμένο σκληρό ξύλο teak με φινίρισμα με βάση το νερό
  • Διαστάσεις: 90 x 50 x 45 εκ. (Π x Β x Υ)
  • Προϊόν σταθερό και ανθεκτικό
  • Εύκολη συναρμολόγηση
MPN:
8718475508083
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
Καφέ