332853 vidaXL Τραπέζι Σαλονιού με 65x64x35 εκ. Μασίφ Ξύλο Teak Καφέ, 1 Τεμάχιο

226.99

Σύντομη Περιγραφή:
Αυτό το ξύλινο τραπεζάκι σαλονιού αποπνέει μια vintage γοητεία και πρόκειται να αποτελέσει μια ξεχωριστή προσθήκη στο σπίτι σας χάρις στον μοναδικό σχεδιασμό του με αποικιακό στιλ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βοηθητικό τραπέζι, τραπέζι καναπέ ή τραπέζι με συρτάρι. Το τραπεζάκι σαλονιού είναι...
332853
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αυτό το ξύλινο τραπεζάκι σαλονιού αποπνέει μια vintage γοητεία και πρόκειται να αποτελέσει μια ξεχωριστή προσθήκη στο σπίτι σας χάρις στον μοναδικό σχεδιασμό του με αποικιακό στιλ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βοηθητικό τραπέζι, τραπέζι καναπέ ή τραπέζι με συρτάρι.

Το τραπεζάκι σαλονιού είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο teak, το οποίο είναι γνωστό για την εξαιρετική αντοχή του. Οι διαδικασίες του γυαλίσματος, του βαψίματος και του λουστραρίσματος είναι περίτεχνα ολοκληρωμένες. Το έπιπλο με συρτάρια διαθέτει μια στιβαρή επιφάνεια από σκληρό ξύλο, επάνω στην οποία μπορείτε να τοποθετείτε διακοσμητικά αντικείμενα όπως φρουτιέρες ή βάζα. Τα 5 συρτάρια και η επιφάνεια που ανοίγει προς τα πάνω παρέχουν χώρο για να κρατάτε όλα τα είδη μικρότερων αντικειμένων οργανωμένα και σε κοντινή απόσταση. Επιπλέον, το συρτάρι διαθέτει ορειχάλκινη λαβή με αντικέ επίστρωση για εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο.

Σημαντική σημείωση: Τα χρώματα και τα νερά μπορεί να διαφέρουν από κομμάτι σε κομμάτι, καθιστώντας κάθε τραπεζάκι μας μοναδικό. Η παράδοση είναι τυχαία. Η επιλογή γίνεται τυχαία.

  • Υλικό: Μασίφ ξύλο teak με φινίρισμα με βάση το νερό
  • Διαστάσεις: 65 x 64 x 35 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Με 5 συρτάρια και επιφάνεια που ανοίγει προς τα πάνω
  • Με γυάλισμα, βαφή και λούστρο
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Ναι
MPN:
8720286506813
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
Καφέ