328264 vidaXL Τραπεζάκι Σαλονιού 90 x 45 x 35 εκ. από Μασίφ Ξύλο Ακακίας Καφέ, 1 Τεμάχιο

137.99

Σύντομη Περιγραφή:
Αυτό το vintage ξύλινο γραφείο θα αποτελέσει μία διαχρονική προσθήκη στο σπίτι σας. Κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο ακακίας, αυτό το τραπεζάκι διαθέτει όμορφες καφέ γραμμές. Η δεξιοτεχνία της κατασκευής και τα όμορφα νερά του ξύλου ακακίας κάνουν κάθε έπιπλο μοναδικό και ελαφρώς διαφορετικό...
328264
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αυτό το vintage ξύλινο γραφείο θα αποτελέσει μία διαχρονική προσθήκη στο σπίτι σας.

Κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο ακακίας, αυτό το τραπεζάκι διαθέτει όμορφες καφέ γραμμές. Η δεξιοτεχνία της κατασκευής και τα όμορφα νερά του ξύλου ακακίας κάνουν κάθε έπιπλο μοναδικό και ελαφρώς διαφορετικό από το επόμενο. Χάρις στον ισχυρό σκελετό του από ατσάλι, το τραπεζάκι σαλονιού είναι πολύ σταθερό και ανθεκτικό. Η επιφάνεια του παρέχει ένα σταθερό και ασφαλή χώρο για να τοποθετείτε ποτά, μια φρουτιέρα, ένα βάζο ή άλλα διακοσμητικά. Το ράφι στο κάτω μέρος χαρίζει άπλετο χώρο για να αποθηκεύετε συσκευές πολυμέσων, βιβλία, περιοδικά και άλλα αντικείμενα που επιθυμείτε να κρατήσετε σε κοντινή εμβέλεια. Το τραπεζάκι σαλονιού μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βοηθητικό τραπεζάκι, έπιπλο τηλεόρασης κλπ.

Σημαντική σημείωση: Τα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν από προϊόν σε προϊόν, καθιστώντας το κάθε ένα από τα τραπεζάκια σαλονιού μοναδικό. Η επιλογή γίνεται τυχαία.

  • Υλικό: Μασίφ ξύλο ακακίας με φυσικό φινίρισμα, σίδηρος με μαύρη ηλεκτροστατική βαφή πούδρας
  • Διαστάσεις: 90 x 45 x 35 εκ. (Π x Β x Υ)
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Ναι
MPN:
8720286436912
Διαστάσεις:
N/A
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
Καφέ

Οι πελάτες μας αγόρασαν και αυτά