323526 vidaXL Τραπεζάκι Σαλονιού 90 x 50 x 35 εκ. από Μασίφ Ξύλο Ακακίας Καφέ, 1 Τεμάχιο

230.99
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 289.99

Σύντομη Περιγραφή:
Αυτό το κομψό ξύλινο τραπέζι σαλονιού διαθέτει πρακτικό σχεδιασμό και είναι βέβαιο πως θα χαρίσει μία κλασική πινελιά στο καθιστικό ή το γραφείο σας. Αυτό το τραπέζι καναπέ είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο ακακίας, ένα σκληρό ξύλο με έντονα νερά. Αυτό το όμορφα σχεδιασμένο τραπέζι μέσης...
323526
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αυτό το κομψό ξύλινο τραπέζι σαλονιού διαθέτει πρακτικό σχεδιασμό και είναι βέβαιο πως θα χαρίσει μία κλασική πινελιά στο καθιστικό ή το γραφείο σας.

Αυτό το τραπέζι καναπέ είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο ακακίας, ένα σκληρό ξύλο με έντονα νερά. Αυτό το όμορφα σχεδιασμένο τραπέζι μέσης είναι σταθερό, ανθεκτικό και θα τραβήξει τα βλέμματα. Η εξαιρετική δεξιοτεχνία και τα όμορφα νερού του ξύλου καθιστούν κάθε κομμάτι ελαφρώς διαφορετικό από το επόμενο. Επιπλέον, τα ατσάλινα πόδια με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας ενισχύουν τη στιβαρότητά του. Το τραπέζι διαθέτει 2 ανοιχτά τμήματα και 1 πόρτα για να μπορείτε να αποθηκεύετε τα περιοδικά, τα βιβλία σας κλπ. Η στιβαρή επιφάνεια τραπεζιού είναι ιδανική για να τοποθετείτε τα ποτά και το φαγητό σας, καθώς και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα.

Σημαντική σημείωση: Τα χρώματα διαφέρουν από προϊόν σε προϊόν, καθιστώντας το κάθε κομμάτι μοναδικό, ενώ η επιλογή γίνεται τυχαία.

  • Υλικό: Μασίφ ξύλο ακακίας με φινίρισμα σε φυσικό χρώμα, ατσάλι, σίδηρος
  • Διαστάσεις: 90 x 50 x 35 εκ. (Π x Β x Υ)
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Όχι
MPN:
8720286066799
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
Καφέ