320376 vidaXL Τραπεζάκι Σαλονιού Καφέ Μελί 67x67x45 εκ. Μασίφ Ξύλο Ακακίας Καφέ, 1 Τεμάχιο

243.99
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 256.40

Σύντομη Περιγραφή:
Προσθέστε μία ρουστίκ πινελιά στην υπάρχουσα διακόσμηση του χώρου σας, με αυτό το μοντέρνο τραπέζι σαλονιού από μασίφ ξύλο ακακίας. Αυτό το τραπεζάκι καναπέ κατασκευάζεται από μασίφ ξύλο ακακίας. Οι διαδικασίες του γυαλίσματος και του βαψίματος είναι περίτεχνα ολοκληρωμένες. Η εξαιρετική...
320376
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Προσθέστε μία ρουστίκ πινελιά στην υπάρχουσα διακόσμηση του χώρου σας, με αυτό το μοντέρνο τραπέζι σαλονιού από μασίφ ξύλο ακακίας.

Αυτό το τραπεζάκι καναπέ κατασκευάζεται από μασίφ ξύλο ακακίας. Οι διαδικασίες του γυαλίσματος και του βαψίματος είναι περίτεχνα ολοκληρωμένες. Η εξαιρετική δεξιοτεχνία της κατασκευής και τα όμορφα νερά του ξύλου καθιστούν το κάθε έπιπλο μοναδικό και ελαφρώς διαφορετικό από το επόμενο. Το βοηθητικό τραπεζάκι διαθέτει 1 μεγάλο τμήμα, παρέχοντας άπλετο χώρο για να οργανώσετε διάφορα αντικείμενα. Επιπλέον, η σιδερένια βάση με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας παρέχει ενισχυμένη στιβαρότητα.

Σημαντική σημείωση: Τα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν από προϊόν σε προϊόν, καθιστώντας το καθένα από τα ξύλινα τραπεζάκια σαλονιού μοναδικό.

  • Χρώμα: Καφέ μελί
  • Υλικό: Μασίφ ξύλο ακακίας με καφέ μελί φινίρισμα, σίδηρος με μπρονζέ ηλεκτροστατική βαφή πούδρας
  • Διαστάσεις: 67 x 67 x 45 εκ. (Π x Β x Υ)
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Ναι
MPN:
8720286110744
Διαστάσεις:
N/A
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
Καφέ