316036 vidaXL Τραπεζάκι Batavia Λευκή Πατίνα 90 x 50 x 45 εκ. Μασίφ Ξύλο Teak Καφέ, 1 Τεμάχιο

114.99

Σύντομη Περιγραφή:
Αυτό το κομψό τραπεζάκι σαλονιού Batavia θα δείχνει απλά εκπληκτικό στον κήπο ή στην αυλή σας. Κατασκευασμένο από εξαιρετικά ανθεκτικό σκληρό ξύλο teak, αυτό το έπιπλο από ωριμασμένο ξύλο teak, έχει αποξηρανθεί και κατόπιν λειανθεί προσεκτικά ώστε να αποκτήσει μια λεία εμφάνιση. Το ξύλο teak...
316036
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αυτό το κομψό τραπεζάκι σαλονιού Batavia θα δείχνει απλά εκπληκτικό στον κήπο ή στην αυλή σας.

Κατασκευασμένο από εξαιρετικά ανθεκτικό σκληρό ξύλο teak, αυτό το έπιπλο από ωριμασμένο ξύλο teak, έχει αποξηρανθεί και κατόπιν λειανθεί προσεκτικά ώστε να αποκτήσει μια λεία εμφάνιση. Το ξύλο teak είναι δημοφιλές για την εξαιρετική στιβαρότητά του και την ανθεκτικότητά του στα καιρικά φαινόμενα, καθιστώντας το καταλληλότερο για την κατασκευή επίπλων κήπου συγκριτικά με άλλα είδη ξύλου. Το ξύλο teak είναι η ιδανική επιλογή αν θέλετε να αποκτήσετε έπιπλα κήπου με μακρά διάρκεια ζωής.

Aυτό το τραπεζάκι διαθέτει φινίρισμα λευκής πατίνας, χαρίζοντας μια ρουστίκ γοητεία στον χώρο σας. Το τραπεζάκι καναπέ είναι ιδανικό για να διατηρείτε σε κοντινή απόσταση ποτά, βιβλία, περιοδικά, μπολ με φρούτα. Απαιτεί πολύ λίγη συντήρηση και φροντίδα. Η επιφάνεια καθαρίζεται εύκολα με ένα νωπό πανί.

  • Υλικό: Μασίφ ξύλο teak με φινίρισμα λευκής πατίνας
  • Διαστάσεις: 90 x 50 x 45 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Ναι
MPN:
8720286246863
Διαστάσεις:
N/A
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
Καφέ