288826 vidaXL Τραπέζι Σαλονιού Ανοιχτό Καφέ-Μαύρο 68x68x30 εκ. Μασίφ Μαόνι Μαύρο, 1 Τεμάχιο

143.99

Σύντομη Περιγραφή:
Αυτό το πρακτικό ξύλινο τραπέζι σαλονιού είναι ειδικά σχεδιασμένο για το καθιστικό σας. Το τραπέζι διαθέτει κατασκευή από μασίφ μαόνι, ώστε να είναι σταθερό και ανθεκτικό. Το μαόνι με ίσια και ομοιόμορφα νερά δεν έχει σχεδόν καθόλου κενά και αντιστέκεται στη μούχλα. Το κόκκινο-καφέ χρώμα...
288826
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αυτό το πρακτικό ξύλινο τραπέζι σαλονιού είναι ειδικά σχεδιασμένο για το καθιστικό σας.

Το τραπέζι διαθέτει κατασκευή από μασίφ μαόνι, ώστε να είναι σταθερό και ανθεκτικό. Το μαόνι με ίσια και ομοιόμορφα νερά δεν έχει σχεδόν καθόλου κενά και αντιστέκεται στη μούχλα. Το κόκκινο-καφέ χρώμα σκουραίνει με την πάροδο του χρόνου και αποκτά μια κοκκινωπή λάμψη όταν γυαλίζεται. Η συμπαγής επιφάνειά του παρέχει ένα σταθερό και ασφαλές σημείο επάνω στο οποίο μπορείτε να τοποθετείτε ροφήματα, φρουτιέρες, βάζα ή άλλα διακοσμητικά αντικείμενα. Το τραπέζι διαθέτει ένα συρτάρι για την αποθήκευση μικροαντικειμένων, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τραπέζι καναπέ, βοηθητικό τραπέζι, τραπέζι καθιστικού κλπ.

Σημαντική σημείωση: Τα χρώματα και τα νερά διαφέρουν από προϊόν σε προϊόν, καθιστώντας το κάθε κομμάτι μοναδικό. Η επιλογή γίνεται τυχαία.

  • Υλικό: Μασίφ μαόνι με ανοιχτό καφέ-μαύρο φινίρισμα
  • Συνολικές διαστάσεις: 68 x 68 x 30 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Ναι
MPN:
8719883996325
Διαστάσεις:
68 x 68 x 30 cm
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
ΜΑΥΡΟ