286559 vidaXL Τραπεζάκι Σαλονιού 90 x 45 x 40 εκ. από Μασίφ Ξύλο Μάνγκο Καφέ, 1 Τεμάχιο

183.99

Σύντομη Περιγραφή:
Αυτό το ξύλινο τραπέζι σαλονιού σε βιομηχανικό στιλ αποπνέει μια vintage γοητεία και θα αποτελέσει μια διαχρονική προσθήκη στο ντεκόρ του σπιτιού σας. Το τραπεζάκι σαλονιού, με σκαλισμένα στο χέρι σχέδια πλέγματος στο μπροστινό μέρος, είναι χειροποίητο από μασίφ ξύλο μάνγκο που είναι ένα...
286559
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αυτό το ξύλινο τραπέζι σαλονιού σε βιομηχανικό στιλ αποπνέει μια vintage γοητεία και θα αποτελέσει μια διαχρονική προσθήκη στο ντεκόρ του σπιτιού σας.

Το τραπεζάκι σαλονιού, με σκαλισμένα στο χέρι σχέδια πλέγματος στο μπροστινό μέρος, είναι χειροποίητο από μασίφ ξύλο μάνγκο που είναι ένα πυκνό και στιβαρό σκληρό ξύλο με όμορφες καφέ ή χρυσές ραβδώσεις και περιγράμματα στην επιφάνειά του. Οι διαδικασίες του γυαλίσματος και του λουστραρίσματος είναι περίτεχνα ολοκληρωμένες. Η δεξιοτεχνία ενισχύει το εντυπωσιακό ρετρό στιλ. Τα ομοιόμορφα νερά του ξύλου κάνουν κάθε έπιπλο μοναδικό και ελαφρώς διαφορετικό από το επόμενο. Ο ατσάλινος σκελετός με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας ενισχύει το βιομηχανικό στιλ του βοηθητικού τραπεζιού. Επιπλέον, το τραπέζι καναπέ διαθέτει 2 πόρτες και 1 ανοιχτό τμήμα που παρέχουν άφθονο χώρο για να κρατάτε όλα τα είδη μικρότερων αντικειμένων οργανωμένα και σε κοντινή απόσταση. Η συναρμολόγηση είναι εύκολη.

Σημαντική σημείωση: Τα χρώματα διαφέρουν από προϊόν σε προϊόν, καθιστώντας το κάθε κομμάτι μοναδικό, ενώ η επιλογή γίνεται τυχαία.

  • Υλικό: Μασίφ ξύλο μάνγκο, ατσάλι
  • Συνολικές διαστάσεις: 90 x 45 x 40 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Διαστάσεις κουτιού: 90 x 45 x 28 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Με 2 πόρτες και 1 ανοιχτό τμήμα
  • Προϊόν σκαλισμένο στο χέρι
  • Με γυάλισμα, βαφή και λούστρο
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Ναι
MPN:
8719883810843
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
Καφέ