283837 vidaXL Τραπεζάκι Σαλονιού Καφέ 100 x 55 x 46 εκ. από Μασίφ Μαόνι Καφέ, 1 Τεμάχιο

263.99

Σύντομη Περιγραφή:
Προσθέστε μια εκλεπτυσμένη πινελιά στον χώρο σας, με αυτό το κομψό τραπεζάκι καφέ! Χάρις στο κλασικό καφέ φινίρισμα λούστρου, αυτό το τραπέζι σαλονιού με 2 συρτάρια και ένα ράφι παρέχει άπλετο αποθηκευτικό χώρο. Με την υψηλή δεξιοτεχνία κατασκευής του θα αναβαθμίσει άμεσα τη διακόσμηση του...
283837
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Προσθέστε μια εκλεπτυσμένη πινελιά στον χώρο σας, με αυτό το κομψό τραπεζάκι καφέ! Χάρις στο κλασικό καφέ φινίρισμα λούστρου, αυτό το τραπέζι σαλονιού με 2 συρτάρια και ένα ράφι παρέχει άπλετο αποθηκευτικό χώρο. Με την υψηλή δεξιοτεχνία κατασκευής του θα αναβαθμίσει άμεσα τη διακόσμηση του καθιστικού σας.

Η κατασκευή από μασίφ μαόνι καθιστά αυτό το τραπέζι καναπέ κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση. Το μαόνι είναι ένα τροπικό σκληρό ξύλο που ξεχωρίζει χάρις στην ομορφιά, την ανθεκτικότητα και τα χρώματά του. Είτε χρειάζεστε ένα τραπεζάκι σαλονιού για να τοποθετείτε τα ποτά σας και άλλα απαραίτητα αντικείμενα ή ένα τραπέζι με αποθηκευτικό χώρο, αυτό το τραπεζάκι τα έχει όλα. Τα 2 συρτάρια και το κάτω ράφι θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα περιοδικά, τα βιβλία και άλλα αντικείμενά σας, ενώ με τον μοντέρνο του σχεδιασμό, το τραπέζι θα συμπληρώσει τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

  • Χρώμα: Καφέ
  • Διαστάσεις: 100 x 55 x 46 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Υλικό: Μασίφ μαόνι με καφέ φινίρισμα
  • Με ορειχάλκινα πόμολα
  • Με 2 συρτάρια και ένα ράφι
  • Με γυάλισμα, βαφή και λούστρο
MPN:
8719883606231
Διαστάσεις:
N/A
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
Καφέ