247320 vidaXL Τραπέζι Βοηθητικό 40 x 50 εκ. από Μασίφ Ξύλο Μάνγκο Καφέ, 1 Τεμάχιο

112.99
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 117.80

Σύντομη Περιγραφή:
Αυτό το αντικέ βοηθητικό τραπέζι από ανακυκλωμένο ξύλο θα αποτελέσει μια εντυπωσιακή προσθήκη στον χώρο σας. Η επιφάνεια από μασίφ ξύλο μάνγκο και ο σιδερένιος σκελετός, καθιστούν το τραπέζι πολύ σταθερό και ασφαλές για να τοποθετείτε ροφήματα, φρουτιέρες, διακοσμητικά κλπ. Αυτό το vintage...
247320
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αυτό το αντικέ βοηθητικό τραπέζι από ανακυκλωμένο ξύλο θα αποτελέσει μια εντυπωσιακή προσθήκη στον χώρο σας.

Η επιφάνεια από μασίφ ξύλο μάνγκο και ο σιδερένιος σκελετός, καθιστούν το τραπέζι πολύ σταθερό και ασφαλές για να τοποθετείτε ροφήματα, φρουτιέρες, διακοσμητικά κλπ. Αυτό το vintage τραπεζάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βοηθητικό τραπέζι, τραπέζι καναπέ, τραπέζι καθιστικού, τραπεζάκι σαλονιού κλπ. Χάρις στην κατασκευή από ξύλο μάνγκο, το τραπέζι είναι σταθερό, ανθεκτικό και όμορφο. Κάθε έπιπλο είναι ξεχωριστό και ελαφρώς διαφορετικό από το επόμενο. Τα σημάδια του χρόνου και τα νερά χαρίζουν σε κάθε κομμάτι τη δική του ιστορία και μια ιδιαίτερη όψη. Αυτό το τραπέζι καφέ είναι αμιγώς χειροποίητο και οι διαδικασίες του γυαλίσματος και του λουστραρίσματος είναι ολοκληρωμένες με εξαιρετική φροντίδα.

Παρακαλούμε σημειώστε: Τα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν από προϊόν σε προϊόν, καθιστώντας το κάθε ένα από τα βοηθητικά τραπέζια μας μοναδικό. Η επιλογή γίνεται τυχαία.

  • Χρώμα: Καφέ και μαύρο
  • Υλικό: Επιφάνεια από μασίφ ξύλο μάνγκο + πόδια από σίδηρο με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας
  • Διαστάσεις: 40 x 50 εκ. (Ø x Υ)
  • Αμιγώς χειροποίητη κατασκευή
  • Με γυάλισμα και λούστρο
MPN:
8718475741329
Διαστάσεις:
N/A
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
Καφέ