246270 vidaXL Σκαμπό 40 x 30 x 40 εκ. από Μασίφ Ανακυκλωμένο Ξύλο Καφέ, 1 Τεμάχιο

89.99

Σύντομη Περιγραφή:
Αυτό το αντικέ ξύλινο σκαμπό θα αποτελέσει μια μοναδική προσθήκη στον χώρο σας. Οι διαφορές στα νερά και τα χρώματα προσδίδουν σε αυτό το έπιπλο έναν μοναδικό χαρακτήρα. Εκτός από κάθισμα, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βοηθητικό τραπεζάκι, τραπεζάκι καναπέ ή τραπεζάκι σαλονιού. Η...
246270
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αυτό το αντικέ ξύλινο σκαμπό θα αποτελέσει μια μοναδική προσθήκη στον χώρο σας. Οι διαφορές στα νερά και τα χρώματα προσδίδουν σε αυτό το έπιπλο έναν μοναδικό χαρακτήρα.

Εκτός από κάθισμα, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βοηθητικό τραπεζάκι, τραπεζάκι καναπέ ή τραπεζάκι σαλονιού. Η κατασκευή του από μασίφ ανακυκλωμένο ξύλο το καθιστά σταθερό και ασφαλές για την τοποθέτηση ροφημάτων, φρουτιέρων, διακοσμητικών αντικειμένων. Το κάθισμα έχει σχεδιαστεί με ένα τμήμα αποθήκευσης για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Κατασκευασμένο από όμορφο ανακυκλωμένο ξύλο, αυτό το τραπεζάκι διαθέτει τα μοναδικά χαρακτηριστικά διαφορετικών ξύλων, όπως τικ, μάνγκο, ακακία, κλπ.

Σημαντική σημείωση: Τα χρώματα και τα νερά του ξύλου ενδέχεται να διαφέρουν από προϊόν σε προϊόν, καθιστώντας το κάθε ένα από τα σκαμπό μας μοναδικό. Η επιλογή γίνεται τυχαία.

  • Υλικό: Μασίφ ανακυκλωμένο ξύλο
  • Διαστάσεις: 40 x 30 x 40 εκ. (Π x Β x Y)
  • Με ένα αποθηκευτικό τμήμα
  • Φινίρισμα: Γυάλισμα, βαφή και λούστρο
MPN:
8718475604570
Διαστάσεις:
40 x 30 x 40 cm
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
Πολύχρωμο