243976 vidaXL Τραπεζάκι Σαλονιού 56 x 48 x 40 εκ. από Μασίφ Ξύλο Μάνγκο Καφέ, 1 Τεμάχιο

130.99
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 141.56

Σύντομη Περιγραφή:
Αυτό το τραπεζάκι καφέ αναδίδει μια vintage γοητεία που θα το καταστήσει μια διαχρονική προσθήκη στο σπίτι σας. Το αρθρωτό βοηθητικό τραπεζάκι αποτελείται από 3 μικρότερα τραπεζάκια τα οποία μπορούν είτε να συνδυαστούν σχηματίζοντας ένα τραπεζάκι σαλονιού ή να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ως...
243976
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αυτό το τραπεζάκι καφέ αναδίδει μια vintage γοητεία που θα το καταστήσει μια διαχρονική προσθήκη στο σπίτι σας. Το αρθρωτό βοηθητικό τραπεζάκι αποτελείται από 3 μικρότερα τραπεζάκια τα οποία μπορούν είτε να συνδυαστούν σχηματίζοντας ένα τραπεζάκι σαλονιού ή να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ως βοηθητικά τραπεζάκια, κομοδίνα ή σκαμπό.

Το τραπεζάκι σαλονιού διαθέτει χειροποίητη κατασκευή από μασίφ ξύλο μάνγκο το οποίο είναι σταθερό, ανθεκτικό και όμορφο, ενώ η ποιότητα κατασκευής του ενισχύει το εντυπωσιακό ρετρό στιλ του. Οι διαδικασίες του γυαλίσματος και του λουστραρίσματος είναι περίτεχνα ολοκληρωμένες. Η δεξιοτεχνία και τα όμορφα νερά του ξύλου καθιστούν κάθε έπιπλο μοναδικό και ελαφρώς διαφορετικό από το επόμενο. Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικό σίδηρο, ο οποίος ενισχύει τη σταθερότητα των τραπεζιών.

Σημαντική σημείωση: Τα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν από προϊόν σε προϊόν, καθιστώντας το κάθε ένα από τα τραπέζια μας μοναδικό. Η επιλογή γίνεται τυχαία.

  • Υλικό: Επιφάνεια τραπεζιού από μασίφ ξύλο μάνγκο (με ματ φινίρισμα) + σιδερένιος σκελετός
  • Διαστάσεις τραπεζιού: 56 x 48 x 40 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Με γυάλισμα και λούστρο
  • Αρθρωτό: Αποτελείται από 3 μικρότερα τραπέζια που μπορούν να συνδυαστούν σχηματίζοντας ένα τραπεζάκι σαλονιού ή να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ως βοηθητικά τραπεζάκια ή σκαμπό
MPN:
8718475528517
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
Καφέ