242116 vidaXL Βοηθητικό Τραπέζι Vintage Aviator με 2 Συρτάρια από Αλουμίνιο Ασήμι, 1 Τεμάχιο

226.99

Σύντομη Περιγραφή:
Αυτό το υψηλής ποιότητας βοηθητικό τραπέζι σε στιλ aviator, μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε δωμάτιο. Χάρις στον κομψό και συμπαγή σχεδιασμό του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τραπεζάκι σαλονιού, κομοδίνο, βοηθητικό έπιπλο κλπ. Αυτή η συρταριέρα τύπου αεροσκάφους, διαθέτει δύο συρτάρια για...
242116
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αυτό το υψηλής ποιότητας βοηθητικό τραπέζι σε στιλ aviator, μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε δωμάτιο. Χάρις στον κομψό και συμπαγή σχεδιασμό του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τραπεζάκι σαλονιού, κομοδίνο, βοηθητικό έπιπλο κλπ.

Αυτή η συρταριέρα τύπου αεροσκάφους, διαθέτει δύο συρτάρια για αντικείμενα όπως κλειδιά, σημειωματάρια, στιλό και άλλα μικροαντικείμενα. Στην επιφάνειά της μπορείτε να ακουμπήσετε φαγητά και ροφήματα ή να τοποθετήσετε διακοσμητικά όπως κορνίζες ή γλαστράκια.

Το βοηθητικό τραπέζι σε στιλ πιλότου πολεμικής αεροπορίας, είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο και η επιφάνειά του διαθέτει επίστρωση από «μπαλώματα» γυαλισμένων πάνελ αλουμινίου, με χαρακτηριστικές εμφανείς ατσάλινες βίδες, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικό. Οι λείες άκρες και τα ρετρό χερούλια του, προσδίδουν στο βοηθητικό τραπέζι aviator μια μοναδική εμφάνιση.

  • Υλικό: Ξύλινος σκελετός με πάνελ αλουμινίου
  • Συνολικές διαστάσεις: 50 x 35 x 40 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Με χαρακτηριστικές ατσάλινες βίδες
  • Με 2 συρτάρια επενδεδυμένα με μαύρο βαμβακερό καμβά
MPN:
8718475943983
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
Ασήμι