326811 vidaXL Κομοδίνο Χρώμα Καπνιστή Δρυς 40 x 40 x 56 εκ. από Μοριοσανίδα Καφέ, 1 Τεμάχιο

48.99
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 62.36

Σύντομη Περιγραφή:
Αυτό το κομοδίνο αποπνέει μία μοντέρνα γοητεία και θα αποτελέσει μία εξαιρετική προσθήκη στην τρέχουσα διακόσμηση του δωματίου σας. Το κομοδίνο είναι κατασκευασμένο από μοριοσανίδα, που το καθιστά ανθεκτικό και εύκολο στο καθάρισμα. Ως ντουλάπι γενικής χρήσης, μπορείτε να τοποθετήσετε τα...
326811
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αυτό το κομοδίνο αποπνέει μία μοντέρνα γοητεία και θα αποτελέσει μία εξαιρετική προσθήκη στην τρέχουσα διακόσμηση του δωματίου σας.

Το κομοδίνο είναι κατασκευασμένο από μοριοσανίδα, που το καθιστά ανθεκτικό και εύκολο στο καθάρισμα. Ως ντουλάπι γενικής χρήσης, μπορείτε να τοποθετήσετε τα περιοδικά, τα βιβλία και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα στο πάνω μέρος ώστε να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Χάρις στο συρτάρι, μπορείτε να διατηρήσετε καλά οργανωμένα τα τηλεχειριστήρια και άλλα μικροαντικείμενα. Αναβαθμίστε τον εσωτερικό σας χώρο με αυτό το κομψό βοηθητικό τραπεζάκι!

  • Χρώμα: Καπνιστή δρυς
  • Υλικό: Μοριοσανίδα
  • Διαστάσεις: 40 x 40 x 56 εκ. (Π x Β x Υ)
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Ναι
  • ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να αποφευχθεί ενδεχόμενη ανατροπή, αυτό το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται με το παρεχόμενο αξεσουάρ τοποθέτησης τοίχου.
  • Legal Documents:

    Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αποτροπή ενδεχόμενης ανατροπής των επίπλων σας μπορείτε να βρείτε εδώ

MPN:
8720286344095
Διαστάσεις:
N/A
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
Καφέ