321807 vidaXL Τραπέζι Κονσόλα Γκρι 110x35x75 εκ Μασίφ Ακατέργαστο Ξύλο Μάνγκο Γκρι, 1 Τεμάχιο

188.99
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 196.99

Σύντομη Περιγραφή:
Αυτό το ξύλινο τραπέζι κονσόλας θα αποτελέσει μια πρακτική προσθήκη στο σαλόνι, την τραπεζαρία, τον διάδρομο κλπ. Επίσης, μπορείτε να το τοποθετήσετε κάτω από τον καθρέφτη. Αυτό το έπιπλο χολ είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο μάνγκο, ένα τροπικό σκληρό ξύλο. Είναι ανθεκτικό και αντέχει στη...
321807
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αυτό το ξύλινο τραπέζι κονσόλας θα αποτελέσει μια πρακτική προσθήκη στο σαλόνι, την τραπεζαρία, τον διάδρομο κλπ. Επίσης, μπορείτε να το τοποθετήσετε κάτω από τον καθρέφτη.

Αυτό το έπιπλο χολ είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο μάνγκο, ένα τροπικό σκληρό ξύλο. Είναι ανθεκτικό και αντέχει στη φθορά του χρόνου. Επίσης, η δεξιοτεχνία της κατασκευής και τα όμορφα νερά του ξύλου καθιστούν κάθε κομμάτι ελαφρώς διαφορετικό από το επόμενο. Αυτό το βοηθητικό τραπέζι διαθέτει 2 συρτάρια, παρέχοντας άφθονο αποθηκευτικό χώρο για μικρά αντικείμενα όπως κλειδιά, σημειωματάρια, στιλό και άλλα μικροαντικείμενα. Επίσης, διατηρεί τον χώρο σας τακτοποιημένο. Η στιβαρή επιφάνεια είναι ιδανική για να τοποθετείτε διακοσμητικά, κορνίζες ή γλαστράκια.

Σημαντική σημείωση: Τα χρώματα διαφέρουν από προϊόν σε προϊόν, καθιστώντας το κάθε κομμάτι μοναδικό, ενώ η επιλογή γίνεται τυχαία.

  • Χρώμα: Γκρι και μελί καφέ
  • Υλικό: Μασίφ ακατέργαστο ξύλο μάνγκο με αναπαλαιωμένο φινίρισμα, μασίφ ξύλο ακακίας με μελί φινίρισμα
  • Διαστάσεις: 110 x 35 x 75 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Ναι
  • ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να αποφευχθεί ενδεχόμενη ανατροπή, αυτό το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται με το παρεχόμενο αξεσουάρ τοποθέτησης τοίχου
  • Legal Documents:

    Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αποτροπή ενδεχόμενης ανατροπής των επίπλων σας μπορείτε να βρείτε εδώ

MPN:
8720286069479
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
ΓΚΡΙ