244573 vidaXL Τραπέζι Κονσόλα 120 x 35 x 76 εκ. από Μασίφ Ξύλο Teak Καφέ, 1 Τεμάχιο

188.99
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 217.79

Σύντομη Περιγραφή:
Αυτή η κονσόλα σε αποικιακό στιλ, κατασκευασμένη από μασίφ ανακυκλωμένο ξύλο teak, θα προσθέσει μια νότα ρουστίκ γοητείας στον διάκοσμό σας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βοηθητικό τραπέζι ή μπουφές. Το έπιπλο εισόδου διαθέτει ανθεκτική επιφάνεια από σκληρό ξύλο, επάνω στην οποία...
244573
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αυτή η κονσόλα σε αποικιακό στιλ, κατασκευασμένη από μασίφ ανακυκλωμένο ξύλο teak, θα προσθέσει μια νότα ρουστίκ γοητείας στον διάκοσμό σας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βοηθητικό τραπέζι ή μπουφές.

Το έπιπλο εισόδου διαθέτει ανθεκτική επιφάνεια από σκληρό ξύλο, επάνω στην οποία μπορείτε να τοποθετήσετε διακοσμητικά όπως φρουτιέρες ή βάζα. Τα 3 συρτάρια προσφέρουν άπλετο χώρο για να διατηρείτε κάθε είδους μικροαντικείμενα οργανωμένα και σε κοντινή απόσταση. Αυτό το στιβαρό βοηθητικό τραπέζι υποστηρίζεται από ισχυρά πόδια από σφυρήλατο σίδερο. Η συναρμολόγηση είναι πραγματικά εύκολη.

Σημαντική σημείωση: Τα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν από προϊόν σε προϊόν, καθιστώντας το κάθε ένα από τα τραπέζια μας μοναδικό. Η επιλογή γίνεται τυχαία.

  • Υλικό: Μασίφ ανακυκλωμένο ξύλο teak (τικ) + πόδια από σφυρήλατο σίδερο
  • Διαστάσεις: 120 x 35 x 76 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Με 3 συρτάρια
  • Εύκολη συναρμολόγηση
MPN:
8718475568889
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
Καφέ