170737 vidaXL Γατόδεντρο από Seagrass με Στύλο Ξυσίματος από Σχοινί Σιζάλ Καφέ, 1 Τεμάχιο

125.99

Σύντομη Περιγραφή:
Με αυτό το χειροποίητο γατόδεντρο, οι γάτες σας μπορούν να ακονίζουν τα νύχια τους, να κουρνιάζουν, να σκαρφαλώνουν και να ξεκουράζονται όσο επιθυμούν. Χάρις στον κομψό και συμπαγή σχεδιασμό του, θα ταιριάξει σε κάθε είδος διακόσμησης. Το ονυχοδρόμιο θα προσφέρει, επίσης, στις γάτες σας τη...
170737
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Με αυτό το χειροποίητο γατόδεντρο, οι γάτες σας μπορούν να ακονίζουν τα νύχια τους, να κουρνιάζουν, να σκαρφαλώνουν και να ξεκουράζονται όσο επιθυμούν. Χάρις στον κομψό και συμπαγή σχεδιασμό του, θα ταιριάξει σε κάθε είδος διακόσμησης.

Το ονυχοδρόμιο θα προσφέρει, επίσης, στις γάτες σας τη δυνατότητα να τεντώνονται και να ασκούνται, ειδικά κατά τη διάρκεια των κρύων μηνών του χειμώνα όταν θα είστε αναγκασμένοι να τις έχετε μέσα στο σπίτι. Οι στύλοι ξυσίματος είναι καλυμμένοι με σχοινί σιζάλ, το οποίο είναι εξαιρετικά άνετο και βολικό ώστε ο χνουδωτός σας φίλος να ακονίζει τα νύχια του. Επιπλέον, το γατόδεντρό μας είναι εξοπλισμένο με 1 άνετο σπίτι, ώστε να μπορεί η γάτα σας να κοιμάται ή να χαλαρώνει. Εκτός αυτού, διαθέτει πλατφόρμες θέασης.

Το γατόδεντρο από seagrass είναι εύκολο στη συναρμολόγηση και τη συντήρηση.

  • Χρώμα: Φυσικό
  • Υλικό: Seagrass + μαλακό βελουτέ υλικό + σχοινί σιζάλ
  • Ύψος γατόδεντρου: 146 εκ.
  • Διαστάσεις βάσης: 35 x 50 εκ. (Μ x Π)
  • Διαστάσεις σπιτιού: 30 x 30 εκ. (Ø x Υ)
  • Με 1 σπίτι, 1 σκάλα και πλατφόρμες θέασης
MPN:
8718475731337
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
Καφέ