322151 vidaXL Πλαίσιο Κρεβατιού Παιδικό με Συρτάρι Σκ. Γκρι 70x140 εκ. Πεύκο Γκρι, 1 Τεμάχιο

216.99

Σύντομη Περιγραφή:
Αυτό το ξύλινο πλαίσιο παιδικού κρεβατιού με συρτάρια αποτελεί μία πρακτική και διακοσμητική προσθήκη για κάθε υπνοδωμάτιο. Το κρεβάτι είναι έξυπνα σχεδιασμένο ώστε να μοιάζει με δεντρόσπιτο, στο οποίο μπορείτε να κρεμάσετε κουρτίνες παρέχοντας ιδιωτικότητα στο παιδί σας. Επίσης, μπορεί να...
322151
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αυτό το ξύλινο πλαίσιο παιδικού κρεβατιού με συρτάρια αποτελεί μία πρακτική και διακοσμητική προσθήκη για κάθε υπνοδωμάτιο.

Το κρεβάτι είναι έξυπνα σχεδιασμένο ώστε να μοιάζει με δεντρόσπιτο, στο οποίο μπορείτε να κρεμάσετε κουρτίνες παρέχοντας ιδιωτικότητα στο παιδί σας. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σημείο διαβάσματος ή παιχνιδόσπιτο. Κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο πεύκου, αυτό το πλαίσιο κρεβατιού είναι εξαιρετικά στιβαρό και ανθεκτικό. Οι ισχυρές σανίδες προσφέρουν την απαραίτητη υποστήριξη και είναι εξαιρετικά αναπαυτικές.Το κρεβάτι περιλαμβάνει ένα συρτάρι με 2 χερούλια, το οποίο θα σας προσφέρει άπλετο αποθηκευτικό χώρο για να φυλάσσετε ρούχα, παιχνίδια κλπ., προκειμένου να διατηρείτε το δωμάτιό σας καθαρό και τακτοποιημένο. Τα ροδάκια εύκολης κύλισης ανταποκρίνονται εξίσου καλά σε πατώματα με μοκέτες όσο και σε ξύλινα πατώματα. Αυτό το πλαίσιο κρεβατιού είναι κατάλληλο για στρώμα διαστάσεων 70 x 140 εκ.

Παρακαλούμε σημειώστε πως στην παράδοση περιλαμβάνεται μόνο ένα πλαίσιο κρεβατιού, δεν περιλαμβάνεται στρώμα και κουρτίνες. Το κρεβάτι συναρμολογείται εύκολα. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε στρώματα ανάλογων διαστάσεων.

  • Χρώμα: Σκούρο γκρι
  • Υλικό: Μασίφ ξύλο πεύκου
  • Συνολικές διαστάσεις: 146 x 77 x 190 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Διαστάσεις κατάλληλου στρώματος: 70 x 140 εκ. (Π x Μ) (δεν περιλαμβάνεται στρώμα)
  • ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:Ακατάλληλο για παιδιά ηλικίας κάτω των 4 ετών.
MPN:
8720286556542
Διαστάσεις:
70 x 140 cm
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
ΓΚΡΙ