289610 vidaXL Πλαίσιο Κρεβατιού Παιδικό Λευκό 70 x 140 εκ. Μασίφ Ξύλο Πεύκου Λευκό, 1 Τεμάχιο

185.99

Σύντομη Περιγραφή:
Διμιουργήστε ένα μοναδικό καταφύγιο στο δωμάτιο των παιδιών σας με αυτό το υπέροχο ξύλινο πλαίσιο κρεβατιού! Το κρεβάτι είναι έξυπνα σχεδιασμένο ώστε να μοιάζει με δεντρόσπιτο, στο οποίο μπορείτε να κρεμάσετε κουρτίνες παρέχοντας ιδιωτικότητα στο παιδί σας. Το ξύλινο κρεβάτι είναι επίσης...
289610
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Διμιουργήστε ένα μοναδικό καταφύγιο στο δωμάτιο των παιδιών σας με αυτό το υπέροχο ξύλινο πλαίσιο κρεβατιού!

Το κρεβάτι είναι έξυπνα σχεδιασμένο ώστε να μοιάζει με δεντρόσπιτο, στο οποίο μπορείτε να κρεμάσετε κουρτίνες παρέχοντας ιδιωτικότητα στο παιδί σας. Το ξύλινο κρεβάτι είναι επίσης ιδανικό για χρήση ως σημείο διαβάσματος ή παιχνιδόσπιτο. Αυτό το πλαίσιο κρεβατιού κατασκευάζεται από μασίφ ξύλο πεύκου που το καθιστά στιβαρό και ανθεκτικό. Οι ανθεκτικές σανίδες παρέχουν την απαραίτητη υποστήριξη και εξασφαλίζουν τη σταθερότητά του. Αυτό το πλαίσιο κρεβατιού είναι κατάλληλο για στρώματα με διαστάσεις 70 x 140 εκ.

Παρακαλούμε σημειώστε: Στην παράδοση περιλαμβάνεται μόνο ένα πλαίσιο κρεβατιού. Δεν περιλαμβάνονται το στρώμα και οι κουρτίνες. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε στρώματα κατάλληλων διαστάσεων.

  • Χρώμα: Λευκό
  • Υλικό: Μασίφ ξύλο πεύκου, κόντρα πλακέ
  • Συνολικές διαστάσεις: 146 x 78 x 132 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Διαστάσεις κατάλληλου στρώματος: 70 x 140 εκ. (Π x Μ) (δεν περιλαμβάνεται στρώμα)
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Ναι
  • ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ακατάλληλο για παιδιά ηλικίας κάτω των 4 ετών.
MPN:
8720286054765
Διαστάσεις:
70 x 140 cm
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
ΛΕΥΚΟ