283358 vidaXL Πλαίσιο Κρεβατιού Παιδικό Λευκό 70 x 140 εκ. Μασίφ Ξύλο Πεύκου Λευκό, 1 Τεμάχιο

111.99
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 119.78

Σύντομη Περιγραφή:
Διμιουργήστε ένα μοναδικό καταφύγιο στο δωμάτιο των παιδιών σας με αυτό το υπέροχο πλαίσιο κρεβατιού!   Το κρεβάτι διαθέτει καινοτόμο διασταυρούμενο πλαίσιο, με σχεδιασμό εμπνευσμένο από τις σκηνές tipi. Πάνω στο πλαίσιο μπορείτε να κρεμάσετε κουρτίνες, παρέχοντας ιδιωτικότητα στο παιδί...
283358
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Διμιουργήστε ένα μοναδικό καταφύγιο στο δωμάτιο των παιδιών σας με αυτό το υπέροχο πλαίσιο κρεβατιού!

 

Το κρεβάτι διαθέτει καινοτόμο διασταυρούμενο πλαίσιο, με σχεδιασμό εμπνευσμένο από τις σκηνές tipi. Πάνω στο πλαίσιο μπορείτε να κρεμάσετε κουρτίνες, παρέχοντας ιδιωτικότητα στο παιδί σας. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σημείο διαβάσματος ή παιχνιδόσπιτο. Κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο πεύκου, αυτό το πλαίσιο κρεβατιού είναι εξαιρετικά στιβαρό και ανθεκτικό. Οι ισχυρές σανίδες προσφέρουν την απαραίτητη υποστήριξη και είναι εξαιρετικά αναπαυτικές. Αυτό το πλαίσιο κρεβατιού είναι κατάλληλο για στρώμα διαστάσεων 70 x 140 εκ.

 

Παρακαλούμε σημειώστε πως στην παράδοση περιλαμβάνεται μόνο ένα πλαίσιο κρεβατιού, δεν περιλαμβάνεται στρώμα και κουρτίνες. Το κρεβάτι συναρμολογείται εύκολα. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε στρώματα ανάλογων διαστάσεων.

  • Χρώμα: Λευκό
  • Υλικό: Πλαίσιο από μασίφ ξύλο πεύκου + σανίδες από κόντρα πλακέ
  • Συνολικές διαστάσεις: 148 x 76 x 136 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Διαστάσεις κατάλληλου στρώματος: 70 x 140 εκ. (Π x Μ) (δεν περιλαμβάνεται στρώμα)
  • ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. Ακατάλληλο για παιδιά ηλικίας κάτω των 4 ετών.
MPN:
8719883785615
Διαστάσεις:
70 x 140 cm
Κατασκευαστής:
vidaXL