315823 vidaXL Καναπές Κήπου Μεσαίος από Παλέτες Εμποτισμένο Ξύλο Πεύκου Καφέ, 1 Τεμάχιο

73.99

Σύντομη Περιγραφή:
Αυτός ο μοντέρνος μεσαίος καναπές κήπου από παλέτες είναι μία εξαιρετική επιλογή για να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε την καλοκαιρία, να ξεκουράζεστε ή να συζητάτε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Με τον διαχρονικό σχεδιασμό από παλέτες, αυτός ο ξύλινος μεσαίος καναπές θα χαρίσει μία...
315823
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αυτός ο μοντέρνος μεσαίος καναπές κήπου από παλέτες είναι μία εξαιρετική επιλογή για να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε την καλοκαιρία, να ξεκουράζεστε ή να συζητάτε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Με τον διαχρονικό σχεδιασμό από παλέτες, αυτός ο ξύλινος μεσαίος καναπές θα χαρίσει μία πινελιά ρουστίκ γοητείας στο αίθριο, τον κήπο ή το καθιστικό σας.

Το κάθισμα εξωτερικού χώρου κατασκευάζεται από εμποτισμένο ξύλο πεύκου, που του χαρίζει αντίσταση στις καιρικές συνθήκες και το καθιστά ανθεκτικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Διαθέτει συμπαγή κατασκευή και δε χρειάζεται πολλή συντήρηση. Επιπλέον, αυτό το ξύλινο έπιπλο διαθέτει αρθρωτή σχεδίαση, γεγονός που το καθιστά πλήρως ευέλικτο και εύκολο στη μετακίνηση, ώστε να ταιριάζει σε κάθε διαρρύθμιση. Μπορείτε να το συνδυάσετε με άλλα αρθρωτά τμήματα που διατίθενται στο αναπτυσσόμενο μενού και να δημιουργήσετε τη διαρρύθμιση του σαλονιού κήπου που σας ταιριάζει!

Παρακαλούμε σημειώστε: Το ξύλο είναι φυσικό προϊόν και ενδέχεται να παρουσιάσει μικρές ατέλειες.

  • Υλικό: Εμποτισμένο ξύλο πεύκου
  • Συνολικές διαστάσεις: 60 x 69,4 x 62 εκ. (Π x Β x Υ)
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Ναι
MPN:
8720286299333
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
Καφέ