41256 vidaXL Σαλόνι Κήπου 6 Τεμαχίων Καφέ από Συνθετικό Ρατάν με Μαξιλάρια Καφέ, 1 Τεμάχιο

608.99
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 765.32

Σύντομη Περιγραφή:
Αυτό το σετ σαλονιού κήπου από συνθετικό ρατάν, συνδυάζει στιλ και λειτουργικότητα. Θα μεταβληθεί στο επίκεντρο του κήπου ή του αιθρίου σας. Το σετ επίπλων από ρατάν είναι σχεδιασμένο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Είναι κατασκευασμένο από αδιάβροχο και...
41256
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αυτό το σετ σαλονιού κήπου από συνθετικό ρατάν, συνδυάζει στιλ και λειτουργικότητα. Θα μεταβληθεί στο επίκεντρο του κήπου ή του αιθρίου σας. Το σετ επίπλων από ρατάν είναι σχεδιασμένο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Είναι κατασκευασμένο από αδιάβροχο και πλήρως ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες ρατάν πολυαιθυλενίου. Το ποιοτικό υλικό του δε φθείρεται από την καθημερινή χρήση. Το σετ καναπέ είναι επίσης ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, το χλώριο και το θαλασσινό νερό. Τα καθίσματα διαθέτουν ατσάλινο σκελετό με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας και πόδια από πλαστικό με αντίσταση στη διάβρωση. Επιπλέον, είναι ελαφριά και μετακινούνται εύκολα.

Τα πλούσια μαξιλάρια του καθίσματος και της πλάτης είναι πολύ άνετα, έχουν πάχος 6 εκ. και αφαιρούνται. Τα καλύμματα από πολυεστέρα καθαρίζονται εύκολα, ενώ διαθέτουν κρυμμένα φερμουάρ ώστε να αφαιρούνται και να πλένονται. Το υλικό ρατάν είναι πολύ ευέλικτο, γι' αυτό τα έπιπλα μετακινούνται εύκολα ώστε να ταιριάζουν σε κάθε διαρρύθμιση.

Στην παράδοση περιλαμβάνονται 1 x γωνιακό κάθισμα, 2 x καθίσματα χωρίς μπράτσα, 2 x σκαμπό, 1 x τραπεζάκι με γυάλινη επιφάνεια, 5 x μαξιλάρια καθίσματος και 4 x μαξιλάρια πλάτης.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να καλύπτετε το σετ κατά τη διάρκεια της βροχής, του χιονιού και του παγετού.

  • Χρώμα καθίσματος: Καφέ
  • Χρώμα μαξιλαριού: Λευκό κρεμ
  • Πάχος μαξιλαριού: 6 εκ.
  • Υλικό μαξιλαριού: 100% πολυεστέρας
  • Διαστάσεις (Μ × Π × Υ): Δείτε φωτογραφία
MPN:
8718475901730
Διαστάσεις:
N/A
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
Καφέ