44358 vidaXL Σεζλόνγκ Πτυσσόμενες 2 τεμ. Μπλε από Ατσάλι και Ύφασμα Oxford Μπλε, 1 Τεμάχιο

81.99

Σύντομη Περιγραφή:
Αυτό το σετ καρεκλών παραλίας αποτελεί την ιδανική επιλογή για την παραλία, το κάμπινγκ, την αυλή κλπ. Κάθε κάθισμα παραλίας αποτελείται από υψηλής ποιότητας σκελετό από ατσάλι με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας και ύφασμα oxford 600D που δε φθείρεται. Επομένως, είναι πολύ στιβαρό και ανθεκτικό....
44358
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αυτό το σετ καρεκλών παραλίας αποτελεί την ιδανική επιλογή για την παραλία, το κάμπινγκ, την αυλή κλπ.

Κάθε κάθισμα παραλίας αποτελείται από υψηλής ποιότητας σκελετό από ατσάλι με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας και ύφασμα oxford 600D που δε φθείρεται. Επομένως, είναι πολύ στιβαρό και ανθεκτικό. Η καρέκλα κήπου μπορεί να ρυθμιστεί σε 3 θέσεις και αναδιπλώνεται εύκολα, εξοικονομώντας χώρο κατά την αποθήκευση.

Στην παράδοση περιλαμβάνονται 2 πτυσσόμενες καρέκλες παραλίας.

Σημείωση: Προκειμένου να παραταθεί η διάρκεια ζωής των επίπλων εξωτερικού χώρου, σας συνιστούμε να τα καθαρίζετε τακτικά και να μην τα αφήνετε σε εξωτερικούς χώρους ασκόπως χωρίς προστασία.

Καθαρισμός: Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο διάλυμα σαπουνιού

Αποθήκευση: Εάν είναι δυνατόν, αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος σε εσωτερικούς χώρους. Εάν το προϊόν είναι αποθηκευμένο σε εξωτερικούς χώρους, προστατέψτε το με αδιάβροχο κάλυμμα. Σκουπίστε και στεγνώστε το περισσευούμενο νερό ή χιόνι από επίπεδες επιφάνειες έπειτα από βροχή ή χιονόπτωση. Επιτρέψτε επαρκή κυκλοφορία αέρα για την αποφυγή των ζημιών που σχετίζονται με την υγρασία.

  • Χρώμα: Μπλε
  • Υλικό: Χάλυβας με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας και ύφασμα oxford 600D με επένδυση PVC
  • Διαστάσεις: 75 x 57 x 99 εκ. (Π x Β x Υ)
  • Ρυθμιζόμενο ύψος: 83/91/99 εκ.
  • Ανάκλιση 3 θέσεων
  • Με δυνατότητα αναδίπλωσης για εύκολη αποθήκευση
  • Στην παράδοση περιλαμβάνονται 2 καρέκλες παραλίας
MPN:
8718475703723
Διαστάσεις:
N/A
Κατασκευαστής:
vidaXL