42890 vidaXL Ξαπλώστρα Διπλή Καφέ από Συνθετικό Ρατάν με Κουρτίνες Καφέ, 1 Τεμάχιο

531.99
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 534.99

Σύντομη Περιγραφή:
Αυτή η υψηλής ποιότητας διπλή ξαπλώστρα από ρατάν αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό στιλ και λειτουργικότητας. Το daybed εξωτερικού χώρου είναι κατασκευασμένο από αδιάβροχο και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες ρατάν πολυαιθυλενίου, καθιστώντας το κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους καθ' όλη...
42890
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αυτή η υψηλής ποιότητας διπλή ξαπλώστρα από ρατάν αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό στιλ και λειτουργικότητας. Το daybed εξωτερικού χώρου είναι κατασκευασμένο από αδιάβροχο και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες ρατάν πολυαιθυλενίου, καθιστώντας το κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Χάρις στους σκελετούς με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας, η διθέσια ξαπλώστρα είναι ιδιαίτερα στιβαρή και ανθεκτικό. Το ρατάν πολυαιθυλενίου καθιστά τη σεζλόνγκ αναπαυτική και εύκολη στο καθάρισμα και τα πλούσια, απαλά μαξιλάρια της είναι κατασκευασμένα από υδατοαπωθητικό πολυεστέρα. Αυτό το διπλό κρεβάτι ηλιοθεραπείας μπορεί να ρυθμιστεί και από τις δύο πλευρές, για επιπρόσθετη άνεση όταν κάθεστε ή όταν ξαπλώνετε. Το σκίαστρο και οι κουρτίνες προσδίδουν στην πολυτελή του εμφάνιση και είναι ιδανικά για να κρατούν μακριά τα έντομα και να σας προσφέρουν σκιά και ιδιωτικότητα. Μπορείτε να αφήσετε τις κουρτίνες ανοιχτές για να απολαμβάνετε ελεύθερα τον ήλιο. Το βολικό πτυσσόμενο τραπεζάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τοποθετείτε ροφήματα, τηλέφωνα, βιβλία ή άλλα μικροαντικείμενα σε κοντινή απόσταση. Η συναρμολόγηση είναι εύκολη.

Στην παράδοση περιλαμβάνονται 1 διπλή ξαπλώστρα με σκίαστρο, 2 μεγάλα μαξιλάρια και 1 σετ κουρτινών. Σημείωση: Συνιστούμε να καλύπτετε το σετ στη βροχή, το χιόνι και τον παγετό.

  • Χρώμα ρατάν: Καφέ
  • Χρώμα μαξιλαριού: Λευκό κρεμ
  • Υλικό: Σκελετός από χάλυβα με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας + ρατάν πολυαιθυλενίου (PE)
  • Υλικό μαξιλαριού: Ύφασμα (πολυεστέρας)
  • Συνολικές διαστάσεις: 197 x 140 x 250 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Ύψος πτυσσόμενου τραπεζιού: 42 εκ.
  • Στην παράδοση περιλαμβάνονται 1 διπλή ξαπλώστρα με σκίαστρο, 2 μεγάλα μαξιλάρια και 1 σετ κουρτινών
MPN:
8718475504801
Διαστάσεις:
N/A
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
Καφέ