42160 vidaXL Ξαπλώστρες Μαύρες από Αλουμίνιο με Τραπέζι Μαύρο, 1 Τεμάχιο

194.99
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 206.90

Σύντομη Περιγραφή:
Αυτό το σετ από καρέκλες κήπου/ξαπλώστρες, αποτελείται από 2 ξαπλώστρες και 1 τραπέζι και θα τραβήξει τα βλέμματα όπου και αν τοποθετηθεί. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, το σετ ανακλινόμενων καρεκλών κήπου έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται σε εξωτερικούς χώρους καθ' όλη τη...
42160
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αυτό το σετ από καρέκλες κήπου/ξαπλώστρες, αποτελείται από 2 ξαπλώστρες και 1 τραπέζι και θα τραβήξει τα βλέμματα όπου και αν τοποθετηθεί. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, το σετ ανακλινόμενων καρεκλών κήπου έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται σε εξωτερικούς χώρους καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Οι σκελετοί αλουμινίου με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας προσδίδουν εξαιρετική σταθερότητα και διασφαλίζουν στο σετ από ξαπλώστρες πολλά χρόνια χρήσης και εκπληκτική ανθεκτικότητα. Επιπρόσθετα, το αδιάβροχο ύφασμα textilene με αντίσταση στα καιρικά φαινόμενα καθιστά τις καρέκλες θαλάσσης εύκολες στο καθάρισμα.

Χάρις στον εργονομικό σχεδιασμό της, ο οποίος προσαρμόζεται στις φυσικές καμπύλες του σώματός σας, θα αισθανθείτε πολύ αναπαυτικά όταν ξαπλώνετε στην καρέκλα αλουμινίου. Η πλάτη μπορεί να ρυθμιστεί σε 5 διαφορετικές θέσεις, χαρίζοντας επιπλέον άνεση όταν τη χρησιμοποιείτε. Η επιφάνεια του τραπεζιού από ψημένο γυαλί σάς προσφέρει ένα μέρος για να τοποθετήσετε τα ρόφηματά σας ή άλλα αντικείμενα που χρειάζεστε σε κοντινή εμβέλεια. Εφόσον, ο αλουμινένιος σκελετός είναι ελαφρύς, το σετ ξαπλώστρας μετακινείται εύκολα.

Το σετ καρεκλών κήπου από αλουμίνιο, συνδυάζει ιδανικά στιλ και λειτουργικότητα.

Σημείωση: Παρακαλούμε να καλύπτετε το σετ καρεκλών εξωτερικού χώρου κατά τη διάρκεια της βροχής, του χιονιού και του παγετού για να διατηρηθεί η καλή λειτουργία του.

  • Ανθεκτικός σκελετός από αλουμίνιο με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας
  • Χρώμα: Μαύρο (ύφασμα textilene), ασημί (σκελετός)
  • Διαστάσεις καρέκλας: 156 x 60 x 89 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Διαστάσεις τραπεζιού: 30 x 30 x 29,5 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Υλικό επιφάνειας τραπεζιού: Μαύρο ψημένο γυαλί
  • Ρυθμιζόμενο ύψος πλάτης (5 διαφορετικές θέσεις)
  • Στην παράδοση περιλαμβάνονται 2 ξαπλώστρες και 1 τραπέζι
  • Με αντίσταση στις καιρικές συνθήκες
  • Ύφασμα: Πολυεστερικό: 30%, PVC: 70%
MPN:
8718475970507
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
ΜΑΥΡΟ