312492 vidaXL Καρέκλες Παραλίας Πτυσσόμενες 2 τεμ. Taupe Υφασμάτινες μπεζ-γκρι, 1 Τεμάχιο

80.99
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 87.11

Σύντομη Περιγραφή:
Απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο σας σε αυτές τις αναπαυτικές πτυσσόμενες καρέκλες παραλίας! Οι καρέκλες εξωτερικού χώρου κατασκευάζονται από ύφασμα oxford και είναι άνετες, δε φθείρονται και διαθέτουν αντίσταση στα καιρικά φαινόμενα. Χάρις στον ισχυρό ατσάλινο σκελετό, αυτές οι καρέκλες...
312492
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο σας σε αυτές τις αναπαυτικές πτυσσόμενες καρέκλες παραλίας!

Οι καρέκλες εξωτερικού χώρου κατασκευάζονται από ύφασμα oxford και είναι άνετες, δε φθείρονται και διαθέτουν αντίσταση στα καιρικά φαινόμενα. Χάρις στον ισχυρό ατσάλινο σκελετό, αυτές οι καρέκλες κάμπινγκ είναι σταθερές και ανθεκτικές. Η πλάτη παρέχει ενισχυμένη στήριξη, ώστε να κάθεστε και να χαλαρώνετε με υψηλή άνεση. Χάρις στον πτυσσόμενο σχεδιασμό τους, όταν δε χρησιμοποιούνται, αυτές οι ελαφριές καρέκλες μπορούν να διπλωθούν εύκολα για να μεταφερθούν και να αποθηκευθούν.

Σημείωση: Προκειμένου να παραταθεί η διάρκεια ζωής των επίπλων εξωτερικού χώρου, σας συνιστούμε να τα καθαρίζετε τακτικά και να μην τα αφήνετε σε εξωτερικούς χώρους ασκόπως χωρίς προστασία.

Καθαρισμός: Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο διάλυμα σαπουνιού

Αποθήκευση: Εάν είναι δυνατόν, αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος σε εσωτερικούς χώρους. Εάν το προϊόν είναι αποθηκευμένο σε εξωτερικούς χώρους, προστατέψτε το με αδιάβροχο κάλυμμα. Σκουπίστε και στεγνώστε το περισσευούμενο νερό ή χιόνι από επίπεδες επιφάνειες έπειτα από βροχή ή χιονόπτωση. Επιτρέψτε επαρκή κυκλοφορία αέρα για την αποφυγή των ζημιών που σχετίζονται με την υγρασία.

  • Χρώμα: Taupe (γκρι-μπεζ)
  • Υλικό: Ύφασμα oxford, ατσάλι
  • Διαστάσεις: 55,5 x 65,5 x 66 εκ. (Π x Β x Υ)
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Ναι
  • Στην παράδοση περιλαμβάνονται:
  • 2 x Καρέκλες παραλίας
MPN:
8720286137031
Διαστάσεις:
N/A
Κατασκευαστής:
vidaXL