48561 vidaXL Τραπέζι Κήπου Μαύρο 40 x 40 x 40 εκ. από Συνθετικό Ρατάν Μαύρο, 1 Τεμάχιο

30.99

Σύντομη Περιγραφή:
Προσθέστε μια φυσική πινελιά στον κήπο ή την αυλή σας με αυτό το τραπεζάκι από συνθετικό ρατάν, το οποίο θα σας βοηθήσει να διατηρείτε τα απαραίτητα αντικείμενά σας σε κοντινή απόσταση και να απολαμβάνετε τον εξωτερικό σας χώρο. Το τραπέζι κήπου κατασκευάζεται από ρατάν πολυαιθυλενίου που δε...
48561
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Προσθέστε μια φυσική πινελιά στον κήπο ή την αυλή σας με αυτό το τραπεζάκι από συνθετικό ρατάν, το οποίο θα σας βοηθήσει να διατηρείτε τα απαραίτητα αντικείμενά σας σε κοντινή απόσταση και να απολαμβάνετε τον εξωτερικό σας χώρο.

Το τραπέζι κήπου κατασκευάζεται από ρατάν πολυαιθυλενίου που δε χρειάζεται συντήρηση και έχει αντίσταση στο νερό. Έτσι, καθαρίζεται εύκολα με ένα νωπό πανί, ενώ είναι ιδανικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Χάρις στον ατσάλινο σκελετό με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας, αυτό το τραπέζι εξωτερικού χώρου είναι πολύ σταθερό και ασφαλές. Το τραπέζι βεράντας είναι εύκολο στη συναρμολόγηση.

Σημείωση: Συνιστούμε την κάλυψη του επίπλου κήπου στη βροχή, το χιόνι, τον παγετό και άλλες δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ώστε να διατηρηθεί η καλή λειτουργία του.

  • Χρώμα: Μαύρο
  • Υλικό: Ρατάν πολυαιθυλενίου και σκελετός από ατσάλι με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας
  • Διαστάσεις: 40 x 40 x 40 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Εύκολο καθάρισμα με ένα νωπό πανί
MPN:
8719883776446
Διαστάσεις:
N/A
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
ΜΑΥΡΟ