46488 vidaXL Πάγκος Κήπου Μαύρος 120 εκ. Συνθετικό Ρατάν/Μασίφ Ξύλο Ακακίας Μαύρο, 1 Τεμάχιο

53.99
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 74.24

Σύντομη Περιγραφή:
Αυτό το παγκάκι κήπου από συνθετικό ρατάν, συνδυάζει στιλ και λειτουργικότητα και θα αποτελέσει την ιδανική επιλογή για να χαλαρώνετε δίπλα στην πισίνα, στη βεράντα ή στον κήπο σας. Χάρις στο ρατάν πολυαιθυλενίου με αντίσταση στο νερό, ο πάγκος καθαρίζεται εύκολα με ένα νωπό πανί, δε...
46488
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αυτό το παγκάκι κήπου από συνθετικό ρατάν, συνδυάζει στιλ και λειτουργικότητα και θα αποτελέσει την ιδανική επιλογή για να χαλαρώνετε δίπλα στην πισίνα, στη βεράντα ή στον κήπο σας.

Χάρις στο ρατάν πολυαιθυλενίου με αντίσταση στο νερό, ο πάγκος καθαρίζεται εύκολα με ένα νωπό πανί, δε φθείρεται και είναι κατάλληλος για καθημερινή χρήση. Αυτός ο πάγκος εξωτερικού χώρου διαθέτει πόδια από μασίφ ξύλο ακακίας που τον καθιστούν πολύ σταθερό και ανθεκτικό. Η δεξιοτεχνία της κατασκευής και τα όμορφα νερά του ξύλου καθιστούν κάθε έπιπλο μοναδικό και ελαφρώς διαφορετικό από το επόμενο. Αυτός ο πάγκος συναρμολογείται εύκολα.

Σημείωση: Συνιστούμε την κάλυψη του πάγκου στη βροχή, το χιόνι, τον παγετό και άλλες δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ώστε να διατηρηθεί η καλή λειτουργία του.

  • Χρώμα: Μαύρο
  • Υλικό: Ρατάν πολυαιθυλενίου + πόδια από μασίφ ξύλο ακακίας
  • Διαστάσεις: 120 x 40 x 40 εκ. (Π x Β x Υ)
  • Εύκολο καθάρισμα με ένα νωπό πανί
MPN:
8719883732336
Διαστάσεις:
N/A
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
ΜΑΥΡΟ