317118 vidaXL Παγκάκι Κήπου 122 εκ. από Μασίφ Ξύλο Ελάτης Καφέ, 1 Τεμάχιο

117.99

Σύντομη Περιγραφή:
Χαλαρώστε στον κήπο, τη βεράντα ή σε οποιονδήποτε άλλο υπαίθριο χώρο σε αυτό το παγκάκι εξωτερικού χώρου. Αυτό το τριθέσιο ξύλινο παγκάκι κήπου διακοσμημένο με κομψό σχεδιασμό, είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο ελάτης και σφυρήλατο σίδερο. Διαθέτοντας διακοσμημένη πλάτη από PVC, θα...
317118
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Χαλαρώστε στον κήπο, τη βεράντα ή σε οποιονδήποτε άλλο υπαίθριο χώρο σε αυτό το παγκάκι εξωτερικού χώρου.

Αυτό το τριθέσιο ξύλινο παγκάκι κήπου διακοσμημένο με κομψό σχεδιασμό, είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο ελάτης και σφυρήλατο σίδερο. Διαθέτοντας διακοσμημένη πλάτη από PVC, θα τραβήξει σίγουρα τα βλέμματα στον κήπο ή τη βεράντα σας. Θα αποτελέσει επίσης μια εξαιρετική προσθήκη στην πρόσοψη του σπιτιού σας.

Σημείωση: Προκειμένου να παραταθεί η διάρκεια ζωής των επίπλων εξωτερικού χώρου, σας συνιστούμε να τα καθαρίζετε τακτικά και να μην τα αφήνετε σε εξωτερικούς χώρους ασκόπως χωρίς προστασία.

Καθαρισμός: Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο διάλυμα σαπουνιού.

Αποθήκευση: Εάν είναι δυνατόν, αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος σε εσωτερικούς χώρους. Εάν το προϊόν είναι αποθηκευμένο σε εξωτερικούς χώρους, προστατέψτε το με αδιάβροχο κάλυμμα. Σκουπίστε και στεγνώστε το περισσευούμενο νερό ή χιόνι από επίπεδες επιφάνειες έπειτα από βροχή ή χιονόπτωση. Επιτρέψτε επαρκή κυκλοφορία αέρα για την αποφυγή των ζημιών που σχετίζονται με την υγρασία.

  • Υλικό: Μασίφ ξύλο ελάτης, σφυρήλατο σίδερο, PVC
  • Διαστάσεις: 122 x 51 x 73 εκ. (Π x Β x Υ)
  • Βάθος καθίσματος: 34 εκ.
  • Ύψος καθίσματος από το έδαφος: 40 εκ.
  • Προϊόν κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους καθ' όλη τη διάρκεια του έτους
  • Μέγιστο ωφέλιμο φορτίο: 110 κ.
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Ναι
MPN:
8720286661956
Διαστάσεις:
N/A
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
Καφέ