316202 vidaXL Τραπέζι Κήπου από Παλέτες Εμποτισμένο Ξύλο Πεύκου Πράσινο, 1 Τεμάχιο

57.99

Σύντομη Περιγραφή:
Απολαύστε τον εξωτερικό σας χώρο με αυτό το τραπέζι παλέτας από εμποτισμένο ξύλο πεύκου! Το τραπέζι κατασκευάζεται από εμποτισμένο ξύλο πεύκου, το οποίο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό, αντιστέκεται στη μούχλα και είναι κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Αυτό το τραπέζι κήπου διαθέτει...
316202
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Απολαύστε τον εξωτερικό σας χώρο με αυτό το τραπέζι παλέτας από εμποτισμένο ξύλο πεύκου!

Το τραπέζι κατασκευάζεται από εμποτισμένο ξύλο πεύκου, το οποίο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό, αντιστέκεται στη μούχλα και είναι κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Αυτό το τραπέζι κήπου διαθέτει συμπαγή κατασκευή και δε χρειάζεται πολλή συντήρηση. Αν προσθέσετε μαξιλάρια (δεν περιλαμβάνονται), το τραπέζι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάθισμα/υποπόδιο, παρέχοντας την απόλυτη άνεση σε εσάς και τους καλεσμένους σας. Επιπλέον, το ξύλινο τραπέζι διαθέτει αρθρωτή σχεδίαση, γεγονός που το καθιστά πλήρως ευέλικτο και εύκολο στη μετακίνηση, ώστε να ταιριάζει σε κάθε διαρρύθμιση. Μπορείτε να το συνδυάσετε με άλλα αρθρωτά τμήματα που διατίθενται στο αναπτυσσόμενο μενού και να δημιουργήσετε τη διαρρύθμιση του σαλονιού κήπου που σας ταιριάζει!

Σημείωση: Προκειμένου να παραταθεί η διάρκεια ζωής των επίπλων εξωτερικού χώρου, σας συνιστούμε να τα καθαρίζετε τακτικά και να μην τα αφήνετε σε εξωτερικούς χώρους ασκόπως χωρίς προστασία.

ΚαθαρισμόςΧρησιμοποιήστε ένα ήπιο διάλυμα σαπουνιού.

Αποθήκευση: Εάν είναι δυνατόν, αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος σε εσωτερικούς χώρους. Εάν το προϊόν είναι αποθηκευμένο σε εξωτερικούς χώρους, προστατέψτε το με αδιάβροχο κάλυμμα. Σκουπίστε και στεγνώστε το περισσευούμενο νερό ή χιόνι από επίπεδες επιφάνειες έπειτα από βροχή ή χιονόπτωση. Επιτρέψτε επαρκή κυκλοφορία αέρα για την αποφυγή των ζημιών που σχετίζονται με την υγρασία.

  • Υλικό: Ξύλο πεύκου, πράσινο εμποτισμένο
  • Διαστάσεις: 60 x 62 x 37 εκ. (Π x Β x Y)
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Ναι
MPN:
8720286326763
Κατασκευαστής:
vidaXL