316187 vidaXL Τραπέζι Κήπου από Παλέτες Καφέ 60x60x36,5 εκ. από Ξύλο Πεύκου Καφέ, 1 Τεμάχιο

43.99
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 49.49
Σύντομη Περιγραφή:
Κάντε ακόμη πιο πρακτικό τον εξωτερικό σας χώρο με αυτό το ξύλινο τραπέζι κήπου από παλέτες.   Το τραπέζι κατασκευάζεται από εμποτισμένο ξύλο πεύκου, ώστε να είναι ανθεκτικό, φιλικό προς το περιβάλλον και να αντιστέκεται στις καιρικές συνθήκες. Αυτό το τραπέζι από παλέτες διαθέτει συμπαγή...
316187
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Κάντε ακόμη πιο πρακτικό τον εξωτερικό σας χώρο με αυτό το ξύλινο τραπέζι κήπου από παλέτες.

 

Το τραπέζι κατασκευάζεται από εμποτισμένο ξύλο πεύκου, ώστε να είναι ανθεκτικό, φιλικό προς το περιβάλλον και να αντιστέκεται στις καιρικές συνθήκες. Αυτό το τραπέζι από παλέτες διαθέτει συμπαγή κατασκευή και δε χρειάζεται πολλή συντήρηση. Αν προσθέσετε μαξιλάρια (δεν περιλαμβάνονται), το τραπέζι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάθισμα/υποπόδιο, παρέχοντας την απόλυτη άνεση σε εσάς και τους καλεσμένους σας. Αυτό το ξύλινο τραπέζι είναι ειδικά σχεδιασμένο για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος του σαλονιού ή μόνο του ως τραπέζι. Μπορείτε να το συνδυάσετε με άλλα αρθρωτά τμήματα όπως μεσαίο καναπέ και γωνιακό καναπέ για να δημιουργήσετε τη διαρρύθμιση του σετ σαλονιού κήπου που σας ταιριάζει!

 

Σημείωση: Προκειμένου να παραταθεί η διάρκεια ζωής των επίπλων εξωτερικού χώρου, σας συνιστούμε να τα καθαρίζετε τακτικά και να μην τα αφήνετε σε εξωτερικούς χώρους ασκόπως χωρίς προστασία.

Καθαρισμός: Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο διάλυμα σαπουνιού.

Αποθήκευση: Εάν είναι δυνατόν, αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος σε εσωτερικούς χώρους. Εάν το προϊόν είναι αποθηκευμένο σε εξωτερικούς χώρους, προστατέψτε το με αδιάβροχο κάλυμμα. Σκουπίστε και στεγνώστε το περισσευούμενο νερό ή χιόνι από επίπεδες επιφάνειες έπειτα από βροχή ή χιονόπτωση. Επιτρέψτε επαρκή κυκλοφορία αέρα για την αποφυγή των ζημιών που σχετίζονται με την υγρασία.

  • Χρώμα: Καφέ
  • Υλικό: Εμποτισμένο ξύλο πεύκου
  • Διαστάσεις: 60 x 60 x 36,5 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Ναι
MPN:
8720286333112
Κατασκευαστής:
vidaXL