813514 vidaXL Ντουλάπια Τοίχου 2 τεμ. Μαύρα 30x30x100εκ από Μασίφ Ξύλο Πεύκου Μαύρο, 1 Τεμάχιο

115.99
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 125.72

Σύντομη Περιγραφή:
Αυτά τα ντουλάπια τοίχου θα αποτελέσουν μία διακοσμητική αλλά και πρακτική προσθήκη στη διακόσμηση σας. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και ως έπιπλο τηλεόρασης. Αυτά τα επιτοίχια ντουλάπια κατασκευάζονται από μασίφ ξύλο πεύκου, εξασφαλίζοντας τη στιβαρότητα, την ανθεκτικότητα και τη...
813514
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αυτά τα ντουλάπια τοίχου θα αποτελέσουν μία διακοσμητική αλλά και πρακτική προσθήκη στη διακόσμηση σας. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και ως έπιπλο τηλεόρασης.

Αυτά τα επιτοίχια ντουλάπια κατασκευάζονται από μασίφ ξύλο πεύκου, εξασφαλίζοντας τη στιβαρότητα, την ανθεκτικότητα και τη μακροχρόνια διάρκεια ζωής τους. Τα έπιπλα τοίχου αποτελούν το ιδανικό μέρος για να τοποθετήσετε αντικείμενα όπως βιβλία, συλλεκτικά αντικείμενα, διακοσμητικά στολίδια και άλλα. Μετατρέπει έναν άδειο τοίχο σε έναν πόλο έλξης που τραβάει τα βλέμματα. Επιπλέον, τα επιτοίχια ντουλάπια καθαρίζονται εύκολα με ένα νωπό πανί.

Παρακαλούμε σημειώστε: Οι βίδες και τα ούπα δεν περιλαμβάνονται. Αναζητήστε και χρησιμοποιήστε βίδες και ούπα που είναι κατάλληλα για τους τοίχους σας. Εάν δεν είστε σίγουροι, ζητήστε τη βοήθεια ενός επαγγελματία. Διαβάστε και ακολουθήστε προσεκτικά κάθε βήμα των οδηγιών.

  • Χρώμα: Μαύρο
  • Υλικό: Μασίφ ξύλο πεύκου
  • Διαστάσεις (μεγάλο μέγεθος): 30 x 30 x 100 εκ. (Π x Β x Υ)
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Ναι
  • ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να αποφευχθεί ενδεχόμενη ανατροπή, αυτό το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται με το παρεχόμενο αξεσουάρ τοποθέτησης τοίχου
  • Στην παράδοση περιλαμβάνεται:
  • 2 x Ντουλάπια τοίχου
MPN:
8720286841068
Διαστάσεις:
N/A
Κατασκευαστής:
vidaXL