806978 vidaXL Καναπές Κρεβάτι Καφέ Μελί 90 x 200 εκ. από Μασίφ Ξύλο Πεύκου Καφέ, 1 Τεμάχιο

170.99

Σύντομη Περιγραφή:
Αυτή η πολυλειτουργική ξύλινη κουκέτα παρέχει επιπλέον χώρο για τους εφήβους που μεγαλώνουν ενώ μπορεί να φιλοξενήσει άνετα ενήλικες επισκέπτες κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτό το πρακτικό κρεβάτι σίγουρα τραβάει τα βλέμματα όπου κι αν τοποθετηθεί! Το πλαίσιο του κρεβατιού είναι...
806978
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αυτή η πολυλειτουργική ξύλινη κουκέτα παρέχει επιπλέον χώρο για τους εφήβους που μεγαλώνουν ενώ μπορεί να φιλοξενήσει άνετα ενήλικες επισκέπτες κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτό το πρακτικό κρεβάτι σίγουρα τραβάει τα βλέμματα όπου κι αν τοποθετηθεί!

Το πλαίσιο του κρεβατιού είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο πεύκου, καθιστώντας το ανθεκτικό και σταθερό. Ο μεσαίος ψηλός σχεδιασμός του επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση του παιδιού και διασφαλίζει την ασφάλειά του. Επιπλέον, ο χώρος κάτω από το κρεβάτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος ή ως χώρος παιχνιδιού.

Παρακαλούμε σημειώστε: Στην παράδοση περιλαμβάνεται μόνο ένα πλαίσιο κρεβατιού, δεν περιλαμβάνεται στρώμα. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε στρώματα κατάλληλων διαστάσεων.

  • Χρώμα: Καφέ μελί
  • Υλικό: Μασίφ ξύλο πεύκου
  • Συνολικές διαστάσεις: 203,5 x 98 x 80,5 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Διαστάσεις κατάλληλου στρώματος: 90 x 200 εκ. (Π x Μ) (δεν περιλαμβάνεται στρώμα)
  • Το μέγιστο πάχος του στρώματος για αυτό το προϊόν είναι 10 εκ.
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Ναι
MPN:
8720286641743
Διαστάσεις:
N/A
Κατασκευαστής:
vidaXL