324781 vidaXL Πλαίσιο για Καναπέ - Κρεβάτι Γκρι 90 x 200 εκ. Μεταλλικό Γκρι, 1 Τεμάχιο

148.99
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 175.22

Σύντομη Περιγραφή:
Αυτός ο μοντέρνος καναπές κρεβάτι είναι ιδανικός για απρόσμενους επισκέπτες όταν παρουσιάζεται η ανάγκη για διανυκτέρευση, ενώ παρέχει έναν άνετο χώρο καθίσματος κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό το έπιπλο μετατρέπεται εύκολα σε καναπέ κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το βράδυ μπορεί να...
324781
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αυτός ο μοντέρνος καναπές κρεβάτι είναι ιδανικός για απρόσμενους επισκέπτες όταν παρουσιάζεται η ανάγκη για διανυκτέρευση, ενώ παρέχει έναν άνετο χώρο καθίσματος κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αυτό το έπιπλο μετατρέπεται εύκολα σε καναπέ κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το βράδυ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα αναπαυτικό κρεβάτι. Αυτό το πλαίσιο καναπέ-κρεβατιού εξοικονομεί χώρο, ενώ ταυτόχρονα είναι και κρεβάτι, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για περιορισμένους χώρους. Επιπλέον, το έπιπλο διαθέτει πλαϊνό κάγκελο που θα αποτρέπει τυχόν πτώσεις κατά τη διάρκεια του ύπνου. Το πλαίσιο έχει στιβαρή μεταλλική κατασκευή που το καθιστά ανθεκτικό και κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Παρακαλούμε σημειώστε πως στην παράδοση περιλαμβάνεται μόνο το πλαίσιο κρεβατιού, δεν περιλαμβάνονται στρώματα. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε στρώματα κατάλληλων διαστάσεων.

  • Χρώμα: Γκρι
  • Υλικό: Μέταλλο με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας
  • Συνολικές διαστάσεις: 206,5 x 95 x 89,5 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Διαστάσεις κατάλληλων στρωμάτων: 90 x 200 εκ. (Π x Μ) (τα στρώματα δεν περιλαμβάνονται)
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Ναι
MPN:
8720286195772
Διαστάσεις:
N/A
Κατασκευαστής:
vidaXL