324752 vidaXL Πλαίσιο για Καναπέ - Κρεβάτι Μαύρο 90 x 200 εκ. Μεταλλικό Μαύρο, 1 Τεμάχιο

190.99

Σύντομη Περιγραφή:
Αυτός ο πολυχρηστικός καναπές - κρεβάτι θα είναι ιδανικός για απρόσμενους επισκέπτες όταν παρουσιάζεται η ανάγκη για διανυκτέρευση, ενώ παρέχει έναν άνετο χώρο καθίσματος κατά τη διάρκεια της ημέρας.   Αυτό το έπιπλο μετατρέπεται εύκολα σε καναπέ κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το βράδυ...
324752
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αυτός ο πολυχρηστικός καναπές - κρεβάτι θα είναι ιδανικός για απρόσμενους επισκέπτες όταν παρουσιάζεται η ανάγκη για διανυκτέρευση, ενώ παρέχει έναν άνετο χώρο καθίσματος κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Αυτό το έπιπλο μετατρέπεται εύκολα σε καναπέ κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το βράδυ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα αναπαυτικό κρεβάτι. Αυτό το πλαίσιο καναπέ-κρεβατιού εξοικονομεί χώρο, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί ένα κρεβάτι για δύο άτομα, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για περιορισμένους χώρους. Επιπλέον, το έπιπλο διαθέτει πλαϊνό κάγκελο που θα αποτρέπει τυχόν πτώσεις κατά τη διάρκεια του ύπνου. Το πλαίσιο έχει στιβαρή μεταλλική κατασκευή που το καθιστά ανθεκτικό και κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

 

Παρακαλούμε σημειώστε πως στην παράδοση περιλαμβάνεται μόνο το πλαίσιο κρεβατιού, δεν περιλαμβάνονται στρώματα. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε στρώματα κατάλληλων διαστάσεων.

  • Χρώμα: Μαύρο
  • Υλικό: Μέταλλο με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας
  • Διαστάσεις κρεβατιού (σε έκταση): 206 x 185 x 88 εκ. (Μ x Π x Y)
  • Διαστάσεις κρεβατιού (όταν δεν είναι σε έκταση): 206 x 98 x 88 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Διαστάσεις κατάλληλων στρωμάτων: 200 x 90 εκ. (Μ x Π) (τα στρώματα δεν περιλαμβάνονται)
  • Ο καναπές - κρεβάτι και το μικρό κρεβάτι μπορούν να διαχωριστούν
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Ναι
MPN:
8720286162514
Διαστάσεις:
N/A
Κατασκευαστής:
vidaXL