171489 vidaXL Γατόδεντρο Aνοιχτό Γκρι 188 εκ. με Στύλους Ξυσίματος από Σιζάλ Γκρι, 1 Τεμάχιο

121.99

Σύντομη Περιγραφή:
Αυτό το γατόδεντρο είναι το τέλειο καταφύγιο για τις γάτες σας για να ακονίζουν τα νύχια τους, να σκαρφαλώνουν, να κρύβονται και να ξεκουράζονται. Θα προσφέρει επίσης στις γάτες σας τη δυνατότητα να τεντώνονται και να ασκούνται, ειδικά κατά τη διάρκεια των κρύων μηνών του χειμώνα όταν θα είστε...
171489
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αυτό το γατόδεντρο είναι το τέλειο καταφύγιο για τις γάτες σας για να ακονίζουν τα νύχια τους, να σκαρφαλώνουν, να κρύβονται και να ξεκουράζονται. Θα προσφέρει επίσης στις γάτες σας τη δυνατότητα να τεντώνονται και να ασκούνται, ειδικά κατά τη διάρκεια των κρύων μηνών του χειμώνα όταν θα είστε αναγκασμένοι να τις έχετε μέσα στο σπίτι.

Οι στύλοι ξυσίματος είναι καλυμμένοι με σχοινί σιζάλ, προσφέροντας ένα ασφαλές σημείο για να εκτονώνουν οι γάτες σας με υγιή τρόπο τα ένστικτά τους ακονίζοντας τα νύχια τους. Επιπλέον, θα απολαμβάνουν το παιχνίδι κυνηγώντας η μία την άλλη και πηδώντας από όροφο σε όροφο σε αυτό το διασκεδαστικό γατόδεντρο. Έχοντας τελειώσει το παιχνίδι, οι μικροί σας φίλοι θα ξεκουραστούν, απολαμβάνοντας τη θέα στις ανώτερες πλατφόρμες, ενώ μπορούν επίσης να κρυφτούν στο άνετο σπιτάκι για να κοιμηθούν ή να χαλαρώσουν στο αναπαυτικό βελουτέ κάθισμα.

Με όλα αυτά τα διασκεδαστικά χαρακτηριστικά, αυτό το γατόδεντρο-ονυχοδρόμιο θα μετατραπεί στο αγαπημένο στέκι των χνουδωτών σας φίλων!

  • Χρώμα: Ανοιχτό γκρι
  • Υλικό: Τεχνητό ξύλο, βελουτέ ύφασμα, σιζάλ
  • Συνολικές διαστάσεις: 60,5 x 48 x 188 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Με τρια σπιτάκια, στύλους ξυσίματος και πλατφόρμες
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Ναι
MPN:
8720286760611
Διαστάσεις:
N/A
Κατασκευαστής:
vidaXL
Χρώμα:
ΓΚΡΙ