282793 vidaXL Στρώμα 140 x 200 εκ. / 18 εκ. από Αφρό Μνήμης Visco Λευκό, 1 Τεμάχιο

274.99

Σύντομη Περιγραφή:
Απολαύστε τον νυχτερινό σας ύπνο με το πολύ μαλακό στρώμα μας! Αυτό το στρώμα διαθέτει πάχος 18 εκ. κατά προσέγγιση και εκτός από ήρεμο ύπνο, θα παρέχει σωστή στήριξη στη σπονδυλική σας στήλη. 1. Τεχνολογία αφρού μνήμης visco Χάρις στην κατασκευή από ιξωδοελαστικό αφρό μνήμης (visco...
282793
4-10 ΗΜΕΡΕΣ
+

Απολαύστε τον νυχτερινό σας ύπνο με το πολύ μαλακό στρώμα μας! Αυτό το στρώμα διαθέτει πάχος 18 εκ. κατά προσέγγιση και εκτός από ήρεμο ύπνο, θα παρέχει σωστή στήριξη στη σπονδυλική σας στήλη.

1. Τεχνολογία αφρού μνήμης visco

Χάρις στην κατασκευή από ιξωδοελαστικό αφρό μνήμης (visco memory foam), αυτό το στρώμα αποτελείται από ανοιχτές κυψέλες και «αναπνέει», με αποτέλεσμα να παρέχει ένα ισορροπημένο περιβάλλον ύπνου και να αποτρέπει τη δημιουργία μούχλας και τη συσσώρευση των ακάρεων. Επομένως, είναι ιδανικό για όσους υποφέρουν από αλλεργίες. Ο αφρός visco, ο οποίος είναι γνωστός και ως αφρός μνήμης, δημιουργήθηκε αρχικά από τη NASA, ενώ προσαρμόζεται στο σώμα σας με βάση τη ζέστη και το βάρος. Όταν το υλικό ζεσταίνεται από τη θερμοκρασία του σώματός σας, μαλακώνει και προσαρμόζεται στο περίγραμμά σας, υπό την πίεση του βάρους του σώματος.

2. Εκτόνωση της πίεσης

Το στρώμα μπορεί να μειώσει την ενόχληση που προκαλείται από τα σημεία πίεσης του σώματος, ανακουφίζοντας τα οστά και τις αρθρώσεις, ειδικά στην περιοχή της σπονδυλικής στήλης και του αυχένα, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το στρώμα προσαρμόζεται επακριβώς στο περίγραμμα του σώματός σας και προσφέρει χαλαρωτικό ύπνο.

3. Άνεση σε κάθε σημείο

Σε αντίθεση με τα συμβατικά στρώματα που διαθέτουν περιορισμένες ζώνες άνεσης, το στρώμα μας είναι αναπαυτικό σε όλη την επιφάνειά του, από άκρη σε άκρη. Επομένως, θα σταματήσει η συνεχής και ασυναίσθητη αλλαγή θέσης κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εκτός αυτού, δε θα ακούγεται θόρυβος κατά την κίνησή σας πάνω στο στρώμα.

4. Εύκολη διατήρηση της καθαριότητας

Με την πάροδο του χρόνου, συσσωρεύεται ιδρώτας και άλλες ακαθαρσίες στο στρώμα. Όμως, χάρις στο πρακτικό, πλενόμενο και εύκολα αφαιρούμενο κάλυμμα με φερμουάρ σε 3 πλευρές, το στρώμα διατηρείται εύκολα καθαρό. Για να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής του στρώματος, συνιστάται ο τακτικός αερισμός του.

Παρακαλούμε σημειώστε πως το στρώμα δεν μπορεί να επιστραφεί για λόγους υγιεινής εάν το κάλυμμα του στρώματος έχει ανοιχθεί ή αφαιρεθεί.

  • Χρώμα: Λευκό
  • Υλικό: Ιξωδοελαστικός αφρός μνήμης (visco) + αφρός πολυουρεθάνης (PU) D25
  • Υλικό καλύμματος: 100% πολυεστέρας
  • Συνολικές διαστάσεις: 140 x 200 x 18 εκ. (Μ x Π x Πάχος)
  • Πάχος αφρώδους υλικού: 17 εκ.
  • Με πλενόμενα καλύμματα
  • Με φερμουάρ σε 3 πλευρές
MPN:
8719883591377
Διαστάσεις:
140 x 200 cm
Διάσταση:
140x200
Κατασκευαστής:
vidaXL